Vedetele noastre au dat iama pe litoralul românesc! Și unde altundeva să se simtă pe lux și opulență, dacă nu în cele mai scumpe locații din stațiunea Mamaia?

Chiar dacă este o împătimită a călătoriilor și iubește destinațiile precum Dubai, Barcelona și multe altele, Alexia Eram nu se dă în lături nici de la a merge pe litoralul românesc. Bineînțeles, fiica Andreei Esca preferă stațiunea Mamaia Nord, acolo unde toate vedetele vin să se bucure de lux și opulență.

Și unde altundeva poți să fii în largul tău, decât la NUBA? Alexia Eram s-a delectat cu cele mai scumpe și mai delicioase preparate din cadrul localului de lux și cu siguranță nota de plată a depășit, cu mult 1.000 de lei!

Ce a mâncat Alexia Eram, la NUBA

Pentru că soarele arzător deshidratează, avem nevoie mereu, la plajă, de o masă consistentă. La asta s-a gândit și Alexia Eram, acolo unde, la NUBA, a comandat din meniu tot ce i-a făcut „cu ochiul”. Fiica Andreei Esca are mare grijă la silueta sa, așa că mereu își calculează, cu acuratețe, caloriile preparatelor pe care alege să le consume.

Pe o zi toridă, Alexia a ales să mănânce creveți, o salată ușoară și ceva legume la grill. Desigur, preparatele au conținut și alte ingrediente pe care cu siguranță le-a savurat cu maaare plăcere și foame!

Notă de plată cât o chirie! Cu ce preparate de lux se delectează Alexia Eram, la NUBA. FOTO
social media

Alexia Eram, victima bullyingului, din cauza modului în care arăta

Acum ceva timp, Alexia Eram a mărturisit că și ea a fost victima bullyingului. Din acest motiv, fiica Andreei Esca vrea să se mențină mereu fit și să nu mai acumuleze nici măcar un kilogram în plus.

„M-a complexat chestia asta și mai plâng din cauza acestui lucru. Când eram mică niște prietene, care îmi sunt prietene și acum, pentru că atunci când sunt mici, copiii sunt sadici s-au pus într-un cerc și cântau: ‘Push, push grăsime! Push, push grăsime! Alexia e grasă’. Eu nu eram grasă. Eram un copil normal.

După aceea am rămas cu complexul acesta că sunt grasă, cu picioarele grase. Am slăbit 10 kilograme anul trecut și mă simțeam foarte bine în corpul meu. După aceea aveam obsesia să nu ajung să am 5 kilograme în plus. Am chestia asta de perfecțiune, să fiu țiplă.”, a explicat Alexia Eram.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.