Nota de la BAC a Andrei – S-a aflat cu cât a absolvit artista liceul

nota Andra

Nota de la BAC a Andrei s-a aflat! Sotia lui Maruta are cu ce se mandri! Astazi au inceput probele scrise ale examenului de Bacalaureat 2020. Noi am fost curiosi sa aflam cum s-au descurcat vedetele Romaniei la examenul de maturitate. Și cu cine sa incepem daca nu cu Andra, una dintre cele mai iubite cantarete ale tarii. Sotia lui Măruță a fost o elevă silitoare, iar nota ei de la examenul de bacalaureat reflecta acest lucru.

Bruneta a terminat cursurile Colegiului Economic „A.D Xenopol” în 2005. Atunci a dat si examenul de Bacalaureat, pe care l-a trecut cu bine, din prima. Sunteti curiosi care este nota primita de Andra? Ei bine, bruneta a avut o medie generala de 9,07. Andra a luat nota 10 și la Limba Română, și la Limba Engleză. O singură materie a tras-o în jos: Geografia. La acesta, Andra a reusit sa obtina 7,70. Cu toate acestea, media generala a fost una destul de buna, cu care mamica Evei și a lui David se poate mandri.

Ce facultate a urmat Andra

Cu așa succes la examenul maturitatii, Andra și-a continuat studiile. Nota obtinuta i-a permis sa intre la Facultatea de Pedagogie Muzicală din cadrul Universității Spiru Haret, pe care a si absolvit-o cu brio. Frumoasa cantareata nu s-a oprit aici, si a urmat și Facultatea de Turism şi alimentaţie publică. Toate astea in timp ce avea o viata artistica destul de ocupata. Andra a cantat pe marile scene de la o varsta frageda, insa acest lucru nu a oprit-o sa isi continue studiile și sa faca doua facultati.

Andra este acum o femeie cu adevarat implinita. Are o casnicie frumoasa alaturi de Catalin Maruta și doi copii minunati. Eva si David fac deliciul internautilor de fiecare data cand parintii lor posteaza ceva cu cei doi. Andra este foarte atenta la educatia copiilor ei și a ales cea mai buna gradinita si scoala pentru cei doi membri ai familiei Maruta. Rămâne de văzut cu ce nota vor termina cei mici studiile atunci cand va veni si vremea lor sa sustina examenul maturitatii! Vor calca ei pe urmele Andrei?

fiul Brigittei

Fiul Brigittei, declarații halucinante: „Eu nu sunt Pastramă…”

Dana Rogoz a făcut anunțul trist:”Un accident…” E vorba despre fiul ei!