Nosfe a fost și probabil va rămâne un artist iubit în România. Fondatorul cunoscutei trupe Șatra BENZ a murit la vârsta de doar 37 de ani. Este o adevărată tragedie, iar fanii acestuia au început să facă postări extrem de emoționante pe rețelele de socializare. 

De asemenea, la melodiile lui Nosfe de pe platforma Youtube, indiferent de vechimea acestora, internauții scriu cât de mult o să lipsească artistul din această industrie. Ceva ciudat, însă, au remarcat fanii lui Nosfe. 

De-a lungul timpului, Nosfe a colaborat cu o mulțime de artiști cunoscuți de la noi din țară. De asemenea, acesta a compus o mulțime de piese pentru mulți soliști. Se pare, însă, că ceea ce urma să i se întâmple lui Nosfe a fost, cumva, prezis. 

„De ce toți zic c-am murit?”

După cum spuneam mai sus, după moartea lui Nosfe, fanii acestuia au intrat pe Youtube pentru a-și plânge durerea cu melodiile artistului. Un clip video în care apărea bărbatul i-a șocat pe fani. Pe 16 iulie, cu trei luni înainte să moară, Nosfe a postat clipul piesei „De ce toți zic c-am murit?”. În clip „recuzita” este un sicriu care se închide și se deschide. 

În comentarii, fanii fac legături șocante între piesă și decesul lui Nosfe. 

Nosfe și-a prezis moartea! Este șocant ce a postat pe Instagram cu trei luni înainte să moară

„Ce predic macabru 16/07- 16/10 rip”, „Ceva nu îmi da bine, jur, îmi pare rău de ce s-a întâmplat, dar ceva dă cu virgulă”, „Vai, el a postat asta pe 16 iulie și a murit pe 16 octombrie”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților, potrivit okmagazin.

Nosfe a făcut infarct

Până în acest moment, niciunul dintre membrii trupei Șantra BENZ sau soția lui Nosfe nu au dat mai multe detalii cu privire la decesul bărbatului. Se pare că acesta a făcut infarct, însă medicii susțin că un astfel de infarct se face din cauza unui stil de viață nesănătos. Surse apropiate anchetei au susținut că lui Nosfe i s-ar fi oprit inima din cauza consumului substanțelor interzise.