Nora vrea ca doamna Dana să răspundă în fața legii pentru toate injuriile ce i le-a adus.

Deși a ieșit din competiție în urmă cu câteva luni, din cauza problemelor de sănătate, Nora nu a uitat care a fost cauza pentru care a părăsit competiția „Mireasa”. Starea sa s-a înrăutățit dramatic, după ce se consuma din cauza jignirilor aduse la adresa sa chiar de mama fostului său iubit.

Acum, după ce tânăra nu mai formează un cuplu cu Leo, aceasta este hotărâtă să o dea în judecată pe doamna Dana, din cauza comportamentului pe care aceasta l-a avut de-a lungul timpului față de ea.

„Nu mi se par normale unele lucruri..”

@video.clipuri1

#nora #leo #doamnadana #mireasa #mireasaantena1 #xtranightshow #realityshow #fy #videoclipuri1 #2022

♬ original sound – video.clipuri1

„O să discutăm cu dânsa în altă parte (n.r doamna Dana), unde trebuie să discutăm. (…) Nu mi se par normale unele lucruri.” a declarat Nora în cadrul emisiunii „Xtra Night show”

Ba chiar mai mult, fosta concurentă susțină că doamna Dana i-a adus injurii, chiar și după ce aceasta a părăsit show-ul matrimonial.

„Da! (n.r a jignit-o). Și acum sâmbătă când am intrat în casă la petrecere, normal! Pe la colțuri mai zicea câte una, dar nu le-am băgat în seamă, nu dau importanță.” a mai spus fosta concurentă a emisiunii „Mireasa” în cadrul aceleași emisiuni.

Cât despre fostul său iubit, Leo, Nora spune că nu o mai interesează persoana acestuia, infirmând vehement speculațiile că ar suferi după el. Aceasta mărturisește că în prezent este foarte fericită și mulțumită de cum arată viața sa.

„Sunt foarte fericită afară, foarte bucuroasă, foarte mulțumită de viața mea. Și nu sufăr eu de vezi Doamne, trebuie să trăiesc să mă vadă lumea că mă duc în fiecare săptămână la Capricii. Ca ce?! Că eu am treabă cu familia lui…

Da’ mă doare în cot de ce face el și ce nu face. Numai să-și pună scotch pe gură și să uite numele de Nora, să nu mai aducă pentru că nu o să fie bine. Bun, cu subiectul ăsta am închis.” a spus în trecut Nora într-un live pe contul său de TikTok

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.