„Ea nu mai are echilibrul pe care îl avea și, din păcate, într-o fracțiune de secundă, s-a împiedicat și s-a lovit foarte rău.”

Oana Roman trece prin momente dificile, după ce mama sa a fost la doar un pas de tragedie. Mioara Roman a suferit o căzătură puternică, iar toată familia a tras o sperietură zdravănă. Din fericire, situația nu este una tragică, iar femeia pare să fie în afara oricărui pericol. Cu toate acestea, Oana Roman și-a anulat toate planurile și este alături de mama sa.

Recent, Mioara Roman a trecut printr-o mare cumpănă. La 82 de ani, femeia nu mai are un echilibru foarte bun, așa că dintr-o mică neatenție a căzut și s-a lovit destul de rău. Din fericire, a primit îngrijiri imediat și situația pare să fie sub control. Mioara Roman s-a ales doar cu unele leziuni externe, iar acum are nevoi de o perioadă de recuperare.

„Mama a trecut ieri printr-un moment foarte dificil. Ea nu mai are echilibrul pe care îl avea și, din păcate, într-o fracțiune de secundă, s-a împiedicat și s-a lovit foarte rău. Chiar dacă a primit ajutor imediat. Lucrul ăsta i se poate întâmpla oricui. Ne-am speriat foarte rău. Din fericire, doctorii ne-au spus că a avut un înger și Dumnezeu a fost lângă ea. Nu are leziuni interne, nu are nimic la cap, la creier, are doar niște leziuni externe.

Sunt convinsă că toate rugăciunile voastre au contat. Astăzi doctorii mi-au spus că este bine. Este conștientă, lucidă, cooperantă. Va mai necesita o perioadă de recuperare, dar este ok. Probabil că o vom transfera într-un alt spital pentru mai multe investigații. Dar rugăciunile și gândurile voastre bune au contat. Și vă mulțumesc din tot sufletul meu!”, a declarat Oana Roman.

Noi probleme pentru Mioara Roma! Mama Oanei Roman a fost la un pas de tragedie. Vedeta și-a anulat toate planurile
Social media

Oana Roman și-a anulat toate planurile

Deși acum mama sa se simte bine, Oana Roman își dorește să continue investigațiile pentru a se asigura că este în afara oricărui pericol. Vedea și-a anulat planurile de vacanță și a rămas alături de mama sa. Abia după ce se va asigura că totul este bine, Oana Roman va reveni la programul normal și își va duce fiica la mare.

„Azi trebuia să plecăm la mare. Îi promisesem că mergem noi două (n.r. fiica ei, Isabela) câteva zile. Era totul rezervat și pregătit. Dar trebuie să rezolv cu mama totul și am amânat plecarea. Dacă e totul ok putem pleca diseară. Pentru că mama este foarte importantă, dar și copilul meu este la fel de important!

Sincer vă spun trec printr-o perioadă foarte grea emoțional. Situația cu mama mă afectează profund și nu e singura problemă. Eu nu mă plâng și duc totul. Dar… Recunosc că energia de la voi, susținerea voastră, mă ajută enorm. Chiar dacă postez mai puțin simt să fiu cu voi aici pentru că, poate și puțin egoist vorbind, voi sunteți pentru mine un sprijin.”, a mai spus Oana Roman.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.