În urmă cu două zile, gimnasta Larisa Iordache a suferit a șaptea operație la piciorul stâng. Intervenția a avut loc la Viena, iar tânăra a avut mari emoții. După operație, Larisa Iordache, s-a confruntat cu noi probleme. Cum se simte gimnasta acum?

De ani buni, Larisa Iordache se confruntă cu probleme la piciorul stâng. Totul a început cu accidentarea din 2017 de la Campionatele Mondiale de la Montreal, când gimnasta a suferit un accident în urma căruia s-a ales cu o ruptură la tendonul lui Ahile de la piciorul stâng. De atunci au mai urmat alte câteva accidentări și șapte operații, până în momentul de față.

Zilele trecut, Larisa a plecat la Viena, pentru o nouă operație, poate ultima. Tânăra a avut mari emoții, iar după ce intervenția a luat sfârșit s-a simțit mai rău ca niciodată. Acum, gimnasta a început să se recupereze, iar durerea de la picior nu mai este așa apăsătoare.

„Mă simt foarte bine față de ieri. Am avut niște stări de rău și somnolență. Nu am putut să mă ridic deloc din pat, nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată, la nicio operație.

Piciorul e mult mai bine, nu mă mai doare atât de tare. E o tăietură. La operația asta m-am speriat foarte tare și am avut multe emoții. Am făcut-o pentru a fi bine, glezna îmi dădea dureri mari, nu puteam să mai merg.”, a declarat Larisa Iordache, după intervenție.

Noi probleme pentru Larisa Iordache?! Cum se simte gimnasta după a șaptea operație la picior. „Nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată”
Instagram

Larisa Iordache, urmărită de ghinion

Problemele de sănătate pare că nu îi dau pace Larisei Iordache. Gimnasta a obținut calificarea la JO 2020 de la Tokio la Campionatul European de la Basel, unde a concurat având o criză renală ce a dus-o direct în spital.

După ce s-a refăcut, Larisa Iordache a suferit o nouă accidentare. Ea a fost nevoită să renunțe la participarea în proba de individual compus de la Olimpiadă din cauza durerilor persistente de la nivelul gleznei, fiind diagnosticată cu o entorsă metatarsiană.

„Eram la câțiva metri de bârna pe care ar fi trebuit să concurez și am fost obligată să am doar calitate de spectator. Credeți-mă însă că am depășit orice limită de suportabilitate pentru durere, dor, încredere, rezistență la efort! Știam că, oricât m-ar fi împins mintea înainte, corpul spune „stop!”. Mai am nevoie de mâinile mele, de picioarele mele, de mintea mea, de corpul meu sănătos. Mai am nevoie de toate astea pentru a fi iubită și a iubi!”, a spus Larisa Iordache, după tragicul eveniment.