„Te-au îndemnat să te desparți de mine și au aruncat cu pietre în mine.”

 Se pare că după marea împăcare lucrurile încă nu au revenit la normalitate în cuplul Brigitte și Florin Pastramă. Deși cei doi și-au mai dat o șansă, relația nu este ferită de probleme. Brigitte a dat cărțile pe față și a făcut totul public. Bruneta pare că a ajuns la limita răbdării.

De câteva săptămâni Brigitte și Florin Pastramă formează, din nou, un cuplu, asta după ce se ajunsese aproape de divorț. Cei doi și-au mai dat o șansă, însă lucrurile nu par să fie așa roz cum se așteptau. Aceștia se bucură de iubirea lor, însă se pare că nu sunt lăsați să o trăiască în liniște.

Brigitte Pastramă nu s-a mai abținut și a răbufnit în mediul online. Aceasta a dezvăluit că în anturajul lui Florin Pastramă există voci apropiate care îi spun să se despartă și să renunțe la ea.

„«Nu judecați, ca să nu fiți judecați. Căci cu ce judecată judecați, veți fi judecați; și cu ce măsură măsurați, vi se va măsura.»

Acest verset este pentru toți «frații» care te-au îndemnat să te desparți de mine și au aruncat cu pietre în mine.”, a scris Brigitte Pastramă, în mediul online.

Noi probleme între Brigitte și Florin Pastramă! Cine tulbură liniștea cuplului? Bruneta a dat cărțile pe față
Social media

Florin Pastramă s-a lăsat influențat

Nu este pentru prima dată când Brigitte vorbește despre persoanele ce îi influențează soțul. Divorțul despre care se vorbea în urmă cu puțin timp a venit la inițiativa lui Florin Pastramă. Atunci, bărbatul și-ar fi dorit separarea și asta pentru că s-a lăsat influențat de gurile rele.

„Foarte mult a contat faptul că pe Florin l-au influențat oamenii. Foarte mult a contat că toți bărbații care erau, mai ales unii dintre ei chiar credincioși, îi spuneau că eu sunt un om foarte rău. Că îl umilesc, că nu este bine să mai fie cu mine, că merită mai mult. Foarte mulți oameni l-au influențat.

Pe mine nu m-a influențat nimeni, eu am stat doar pe genunchi. Eu știu ceea ce îmi doresc de la viața asta. Eu știu cât de binecuvântată și de fericită am fost când Florin a fost lângă mine. Domnul mi-a arătat că este bărbatul care este pentru mine, ceea ce am nevoie. Nu acum, mi-a arătat printr-o încercare pe care am avut-o mai demult și am înțeles lucrul acesta.”, a declarat Brigitte, după împăcare.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.