Apar noi informații din dosarul accidentului în care micuța Raisa a murit lovită de mașină de poliție pe o trecere de pietoni din București. În timp ce expertiza autospecialei este făcută, anchetatorii au descoperit o nouă probă-cheie.

Mai mult decât atât, Marina, fetiţa care a supravieţuit accidentului în care Raisa și-a găsit sfârșitul, ar urma să fie audiată în curând, după ce avocatul va stabili, împreună cu procurorul, o dată, spune Adrian Cuculis, scrie gândul.ro.

Noi imagini de la accidentul în care micuța Raisa a murit. O șoferiță a filmat toată tragedia

În viitorul apropiat, anchetatorii vor analiza noile probe și vor analiza imaginile fimate de camera șoferiței care se afla în spatele mașinii de poliție care a lovit-o mortal pe micuța Raisa.

Totodată, mașina care a lovit-o pe Raisa mortal va fi analizată amănunțit începând de săptămâna viitoare. Procedura cerută de procurori trebuie să fie gata în termen de două luni și va stabili inclusiv viteza pe care o avea polițistul.

„Vor fi făcute măsurători, care ulterior se vor corela cu raportul IML și cu cercetarea la fața locului. În urma acestei proceduri, se va stabili viteza exactă pe care o avea în momentul accidentului”, spun surse din anchetă, pentru sursa amintită mai sus.

Agentul de poliție Constantin Popescu este cercetat, sub control judiciar, pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Noi imagini de la accidentul în care micuța Raisa a murit. O șoferiță a filmat toată tragedia
Arhivă

Polițistului care a lovit-o pe Raisa i se va face un test poligraf

În același timp, important este de precizat că la cererea avocatului familiei micuței Raisa va trece printr-un test poligraf, pentru a afla exact ce făcea în timpul accidentului.

În urmă două săptămâni, Raisa și Marina, două adolescente care se întorceau de la școală au fost au fost lovite în plin de o maşină a Poliţiei, pe 13 ianuarie, în timp ce traversau pe la o trecere de pietoni de pe Bulevardul Laminorului. Raisa a murit, iar Marina a fost rănită și transportată la Spitalul de Copii ”Grigore Alexandrescu”. Acum, starea este este stabilă.

Momentul în care cele două fetițe au fost lovite fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. În imagini se vede cum Raisa este lovită în plin de mașina de poliție, care circula cu viteză, și apoi este aruncată pe capotă și purtată circa 50 de metri.