Artista a reușit să le trezească din nou suspiciuni fanilor ei atunci când a apărut așa în public

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit recent și pare mai aproape ca niciodată de un nou pas în viața ei. Mulți dintre fanii ei sunt aproape convinși că artista s va deveni mamă peste doar câteva luni. Totul după ce aceasta a apărut la un eveniment cu burtica la vedere.

Carmen de la Sălciua, mamă pentru prima dată

Carmen de la Sălciua are 34 de ani și până a acum nu a trăit bucuria de a deveni mămică. Artista a trecut printr-un divorț dureros, iar ulterior i-a luat timp să poată construi din nou o relație trainică alături de un alt bărbat.

Cum bune se lucrurile se întâmplă dacă aștepți suficient, la fel s-a întâmplat și în cazul ei. Vedeta a ajuns de curând din nou în fața altarului. Ea și partenerul ei de viață, Marian Corcheș, și-au unit destinele după nici doi ani de relație.

Vedeta și partenerul ei au pus la cale în mare secret organizarea nunții. Astfel, abia în ziua marelui eveniment, cântăreața a dezvăluit că urmează să se căsătorească.

Acum, cei doi par mai aproape de un moment de împlinire a relației lor. De câteva săptămâni bune, în mediul online au circulat numeroase zvonuri legate de o posibilă sarcină a artistei. Carmen nu a confirmat nimic în acest sens până acum. Cu toate acestea, modul în care vedeta a fost surprinsă la evenimente, cu burtica la vedere. Internauții au reacționat imediat și i-au transmis numeroase mesaje de felicitare.

O să fi o mămică superbă.”/”Felicitări pentru sarcină, Carmen, se vede tot mai mult.”/” Dumnezeu sa va binecuvânteze alături de copilul vostru.”, au fost doar câteva dintre mesajele din partea fanilor.

Pe punctul de a deveni mamă și alături de fostul soț

Carmen de la Sălciua visează de mult timp la momentul în care să devină mamă. Cântăreața a mai trecut printr-o căsnicie cu artistul Culiță Sterp. Și la vremea respectivă, artista mărturisea că se vede mămică în viitorul apropiat. Din nefericire, lucrurile nu au funcționat prea mult între cei doi. După un mariaj eșuat și o altă relație care s-a încheiat pe neașteptate, Carmen este din nou fericită.

Deși lucrurile nu au fost limpezi în actuala ei relație încă de la început, totuși,totul s-a așezat ulterior. Marian Corcheș a divorțat de prima soție pentru a fi alături de Carmen.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.