Reclamă
Reclamă

La Aeroportul Henri Coandă au fost puse în funcțiune cinci noi echipamente de aer condiționat, care să rezolve situația apărută în urma avariei produse la sistemul din zona Plecări, a anunțat Compania Națională de Aeroporturi București (CNAB). Aeroportul a fost amendat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) pentru lipsa aerului condiționat în plină caniculă, amenda ridicându-se la 10.000 de lei.

În plus, un alt echipament de mare capacitate urmează să fie pus în funcțiune în cursul zilei de joi. „În total, puterea suplimentară asigurată de cele 6 noi echipamente este de 2.270 KW”, precizează reprezentanții CNAB.

Prestatorul de servicii de mentenanță pentru sistemul de aer condiționat al aeroportului a fost penalizat în total, până în prezent, cu suma de 2.389.403 lei, pentru nerespectarea condițiilor contractuale.

Reclamă

Comisarii ANPC au cerut ca problema sistemului de ventilație să fie rezolvată în 48 de ore, după ce echipele de control au stabilit că temperatura ajungea la 31 de grade în zonele terminalelor Plecări și Sosiri.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro