Actorul a ajuns la spital pe data de 17 noiembrie din cauza unor complicații pe care le-a dobândit, după ce a avut COVID-19. Lui Alexandru Arșinel i-a fost montat un stent, care îi ajută să respire, și acum urmează să fie operat la inimă.

Fostul partener de scenă a Stelei Popescu se confruntă de mulți ani cu diverse probleme de sănătate. Din păcate, starea lui Alexandru Arșinel s-a agravat, în ultima vreme, după infecția cu SARS–CoV–2, iar medicii sunt nevoiți să intervină de urgență pentru a îi salva viața.

Alexandru Arșinel va fi operat la inimă. Ce spune actorul despre intervenția chirugicală

Alexandru Arșinel a dezvăluit că a fost operat săptâmâma trecut, iar cea de-a doua intervenție chirugicală urmează să aibă loc în această săptămână.

„Probabil săptămâna aceasta voi fi operat. Am fost operat săptămâna trecută cu un stent pentru reglarea respirației și urmează acum inima”, a declarat Alexandru Arșinel, potrivit Antena Stars.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Actorul va fi operat la inimă: „Mă simt ca ciugulit de un bisturiu”
Captură TV

Actorul spune că nu se simte bine deloc

Deși starea lui de sănătate este în acest moment stabilă, Arșinel spune, înainte să fie, din nou operat de medici, că se simte departe de normalitatea de altă dată.

„Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu. Nu mă simt în stare de normalitate. Doctorii sunt alături de mine. E o echipă excepțională de doctori, este una poate cea mai bună din țară. De aceea se și așteaptă asa de mult rezolvarea unui caz.

Ieri trebuia să mă opereze, dar s-a schimbat operația în ultimul moment, în loc de intervenția pe inimă, a fost o intervenție în care mi s-a implantat un stent pentru creșterea activității respirației. Adică, respirația să nu fie de 40-50, să fie de 70 ca să nu se oprească pulsul. Nu mai sunt internat în spital, sunt acasă”, a mai spus actorul în vârstă de 82 de ani, potrivit aceleași surse.