Reclamă
Reclamă

Săptămâna trecută, forțele de ordine au salvat șapte persoane ținute prizoniere și obligate să muncească zi lumină la o fermă din Argeș, fără hrană, apă și adăpost.

Conform surselor, victimele erau aduse la fermă de către taximetriști, care le recrutau în special din zona Gării de Nord din București. În schimbul acestor persoane, taximetriștii primeau câte o bucată de brânză ori câțiva litri de țuică. Ajunse la fermă, victimele erau deposedate de actele de identitate și telefoane mobile și erau în permanență agresate și amenințate pentru a nu încerca să fugă. Dormeau în dubele deținute de patronul fermei.

Patronul fermei, alături de apropiații săi, îi obliga pe cei șapte oameni să muncească, supraveghindu-i constant. Ancheta a inclus patru percheziții desfășurate în diverse locații, iar victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Reclamă

Anul trecut, unul dintre muncitori a reușit să evadeze și a alertat poliția despre ce se întâmpla la fermă. El a oferit detalii despre condițiile atroce în care era nevoit să muncească alături de colegii săi, ceea ce a dus la lansarea investigației care în cele din urmă a dus la salvarea celor șapte persoane.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro