Cazul fetiței ucise pe trecerea de pietoni, a șocat o țară întreagă.

Marina, prietena bună a Raisei, a mărturisit, conform declarațiilor făcute de avocatul Adrian Cuculis, că dorește să vorbească cu procurorul despre momentul accidentului.

De asemenea, mașina polițistului va fi supusă unei alte expertize. Ancheta ar putea fi extinsă și cu alte acuzații.

Ultimele detalii

Noi detalii în cazul morții Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni de un polițist. Prietena copilei a luat o decizie radicală în urma tragediei
Arhivă

„Astăzi s-au încuviințat obiectivele la modul scriptic. Urmează să fie făcută expertiza, cam într-o săptămână, două. Se merge cu ea pe platformă la RAR. Expertiza era obligatorie. Nu o să fie necesar să participe și familiile. O să merg eu și cu expertul și cu polițistul.”, a declarat avocatul familiei, Adrian Cuculis pentru Wowbiz.

Totodată, avocatul familiei a mai declarat că prietena Raisei dorește să vorbească cu procurorul. Își dorește să povestească ce s-a întâmplat în ziua accidentului, după cum declară și medicul psiholog care se ocupă de cazul fetelor : “Deocamdată eu nu am vorbit cu Marina, dar urmează, pentru că vrea să ajute, vrea să se implice în aflarea adevărului. Chiar susține că vrea să vorbească cu procurorul și să spună ce s-a întâmplat în momentul accidentului.”

Polițistul a fost plasat sub control judiciar și nu mai are voie să conducă o mașină. Oficilaii au declarat din nou că agentul de la Ordine Publică nu se afla în misiune.

Avocatul familiei a ținut să spună că mai există încă un martor. Acesta a fost identificat în urma audierii de săptămâna trecută.

”Mai este încă un martor foarte important pe care l-am identificat în urma audierii pe care am avut-o săptămâna trecută cu inculpatul Popescu, respectiv acel coleg care l-a dezbrăcat pe Popescu și a schimbat geaca cu el. Acest coleg este de la secția 5, martorul respectiv, și trebuie să vină să dea declarații de ce a făcut gestul acesta.”, spune avocatul Adrian Cuculis pentru Antena 3.