Noi detalii cutremurătoare au ieșit la iveală în cazul răpirilor și crimelor fetelor din Caracal. Avocata a povestit că au fost sustrase anumite probe din dosar. Acest lucru s-a întâmăplat în perioada în care anumite locații din telefonul Alexandrei Măceșanu au fost șterse.

În timp ce avocata se deplasa cu trenul din Timișoara în Caracal, un însoțitor de tren a intrat în compartimentul în care Carmen Obârșanu era. A obligat-o pe această să primească în compartiment un bărbat străin. Cum s-a întâmplat totul.

1. Avocata, obligată să primească un bărbat să doarmă cu ea în compartiment

În timp ce se deplasa cu trenul privat, după ce s-a trezit, un însoțitor de tren a adus în compartimentul acesteia un bărbat străin. A obligat-o pe această să îl primească pe individ să doarmă cu ea.

„La un transport pe care l-am făcut către Caracal, într-o seară, am plecat la 9 și jumătate cu trenul privat din Timișoara. Am urcat în compartiment, m-am făcut lejeră. Era clasa întâi, două paturi, liber cel de sus.

Am adormit și mă trezisem după ora 12 noaptea, deci depășisem Caransebeșul, cu un însoțitor de tren care a spus că este din alt vagon. A intrat peste mine. A adus un bărbat străin, mă obliga să îl primesc să doarmă cu mine în compartimentul de clasa întâi și am ripostat. L-am dat afară pe individ. A mai venit încă un însoțitor. Scandalul a fost circa jumătate de oră, două reprize de scandal. Țipam la ei. Unul dintre cei doi însoțitori ținea ușa cu piciorul să nu o închid, ca să poată intra acel bărbat în compartiment.”, a povestit avocata, potrivit antena3.ro

2. Carmen Obârșanu: „O femeie era două vagoane mai încolo și îmi făcea semn să tac din gură”

Avocatei i s-a părut suspectă femeia care era în vagon și îi făcea semn să tacă. I s-a părut cunoscută, însă nu a înțeles care era legătura.

„O femeie era două cabine mai încolo și îmi făcea semn să tac din gură. Eu le spuneam că îi voi reclama. După jumătate de oră am reușit să închid ușa și am auzit-o pe femeie când spunea unui alt personaj ”asta este avocata de la Caracal”. Când m-am întors de la proces în ziua următoare, am sesizat compania de transport privat.

Mi s-a răspuns după o perioadă de timp că recunosc ceea ce s-a întâmplat. Am aflat că în continuare acel însoțitor lucrează. Ceea ce este foarte ciudat este prezența acelei femei care se afla pe culoar și îmi spunea să tac din gură. Femeia mi se părea cunoscută. Momentul în care s-a întâmplat este când am început să aflu mai multe amănunte despre dosar.”, a mai declarat Carmen Obârșanu, potrivit sursei de mai sus

Facebook

3. Ce probă lipsește din dosar

Carmen Obârșanu a mai spus că a fost extras din dosar un raport de extracție. De pe urma acestuia rezulta faptul că telefonul Alexandrei a continuat să funcționeze și după ce tânăra a fost răpită.

„Este vorba despre un raport de extracție din care rezultă că telefonul Alexandrei a funcționat după răpire. Ore în șir după răpire. S-au primit niște SMS-uri.

Deci celula care a prins acest telefon era identificabilă. Însă, pe acest raport de extracție apare un lucru foarte ciudat. Locațiile telefonului Alexandrei, din data de 24 iulie 2019, sunt șterse, sunt ascunse. Telefonul Alexandrei a fost într-o altă locație decât așa-zisa pădure.

Dosarul stagnează, însă am la mine presa locală din care rezultă că proxenetismul acolo este în floare legalizat. Este ziarul cu anunțul pentru escorte tinere.”, a mai povestit avocata, potrivit sursei citate