Află cum se simte Simona Gherghe, după ce în urmă cu câteva zile și-a anunțat fanii că are covid-19.

În urmă cu câteva zile, Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Mireasa” își anunța fanii de pe Instagram că s-a infectat cu COVID-19 pentru a doua oară în ultimele patru luni de zile. Vedeta de televiziune nu știe de unde a contactat acest virus, cert este că simptomele sunt mult mai ușoare, față de prima dată când s-a infectat cu noul coronavirus.

Astăzi, Simona Gherghe i-a informat pe fanii săi despre cum a evoluat starea sa de sănătate. Se pare că lucrurile evoluează în bine, având în vedere că testul său a ieșit negativ. Prin urmare, aceasta este ultima zi de izolare pentru prezentatoarea emisiunii „Mireasa”, iar de mâine s-ar putea întoarce la cârma emisiunii pe care o prezintă.

Simona Gherghe: „Azi e ultima zi de izolare..”

Sursa: Colaj Substanțial

„Încă un motiv de sărbătoare!! Azi e ultima zi de izolare.” a scris Simona Gherghe pe contul său personal de Instagram

Din cauza acestei situații, Simona a fost nevoită să stea preț de câteva zile departe de cei doi copii ai săi. În perioada în care Simona a stat în izolare, Ana Georgia și Vlad Ioan au stat în grija bunicilor.

,,Am COVID. După patru luni, m-am îmbolnăvit din nou. Habar n-am de unde, cum, cert e că sunt în izolare, până joi. Pare o formă mai ușoară, sunt mult mai bine ca data trecută. Și sper să rămână așa. 

Mi-e foarte dor de copii, au rămas la bunici, la țară. De altfel, așa m-am și testat, având simptome de răceală ușoară. Știam că mergem la bunici să-i luăm pe Ana și Vlad și am zis să nu riscăm nimic. Și bine am făcut… Cam asta e! Să ne vedem cu bine!” a scris vedeta pe InstaStory în urmă cu câteva zile

În aceste zile în care a lipsit de la emisiunea „Mireasa”, cea care i-a ținut locul Simonei Gherghe a fost Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii „Mireasa-capriciile iubirii” difuzată pe Antena Stars.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.