Corina Caciuc este numele aflat pe buzele tuturor în ultima perioadă.

Iar de când tânăra și Laurențiu Reghecampf și-au asumat relația Corina se confruntă cu vorbe grele și multe atacuri.

Anamaria Prodan a fost prezentă la podcastul lui Codin Maticiuc și a făcut o serie de dezvăluiri șocante, în premieră. Impresara a mărturisit că actuala iubită a lui Reghe a terminat un liceu minier în orașul natal, Deva.

Un subiect controversat

A fost printre cele mai ascultate podcast-uri din România. Nu e de mirare, având în vedere că internauții doar despre acest subiect aud în ultima vreme și își doresc să afle adevărul, cât și mai multe detalii picante.

Să nu credeți că doar Anamaria Prodan a deschis cutia pandorei. Corina a devenit un subiect de discuție și pentru fosta soție a antrenorului, Silviana Peng. Aceasta a mărturisit recent ce parere are despre noua relație a lui Laurențiu Reghecampf. Declarațiile ei au fost cu totul surprinzătoare pentru mulți internauți.

“N-o fi totul real, or mai lipsi diverse, or mai fi puse în plus, dar firul e totuși același. Să desparți o familie cred că e cel mai mare păcat pe lumea asta.
După ce și cât am citit, o văd pe această Caciuc cam așa: după idila cu Kamara și cu 5 miliarde câți or mai fi fost înainte, că nu i-a numărat nimeni, eu n-aș fi făcut în viața mea ce a făcut această Caciuc și cred că nu este un exemplu de urmat.
Doamne, nu știu ce să zic, că nu vreau să arunc cu lături in nimeni, dar eu nu accept așa ceva. Ține de un minimum de bun simț, cum să ajungi să desparți o familie? Oare nu te macină nimic, in interior, o viață întreagă? Nu ai remușcări? Nu plătești aceste polițe?” a declarat Silviana Peng pentru fanatik.ro.