Luni întregi, Simona Trașcă a fost hărțuită de un bărbat pe nume George. Se pare că scandalul este pe cale să se termine, mâine având loc înfățișarea de la tribunal. 

Simona Trașcă: ,,Poate s-a mai liniștit și nu știu cum e mai bine, mă gândesc.”

În ultima vreme, vedeta a fost hărțuită de acest bărbat. Deși vedeta i-a refuzat politicos avansurile, George a continuat. Au fost momente în care Simona Trașcă s-a temut pentru propria viața și refuza să mai iasă din casă. După ce a Simona Trașcă a luat măsurile legale, bărbatul nu s-a mai apropiat de vedetă. Deși regretă ceea ce a făcut, mâine va avea loc înfățișarea, unde amândoi își doresc să pună punct scandalului.

„Mă voi prezenta la proces miercuri dimineață, și eu și avocatul meu. Am înțeles că este decizia finală. Există șansa să-mi iau cu suspendare sau decizia amânării pedepsei, ceea ce ar fi cel mai bun pentru mine. (…) Nu mi-am pregătit apărarea decât prin simplul fapt că sunt nevinovat. Mi-am asumat faptul că am greșit, regret faptele și cele întâmplate. Mi-am văzut de treabă, nu am mai deranjat-o pe Simona în tot acest timp. Nu am mai căutat-o de 6 luni. Îi doresc ce-mi dorește și ea mie, tot binele. Nu vreau să avem dușmănie, ar fi frumos să păstrăm o relație ok, de respect”, a declarat George, agresorul Simonei Trașcă.

Noi detalii despre bărbatul care a hărțuit-o pe Simona Trașcă. Ce se întâmplă cu obsedatul care a terorizat-o luni întregi pe vedetă
Social media

Vedeta a mărturisit că George nu a mai urmărit-o ori hărțuit-o de șase luni și speră ca lucrurile să nu schimbe. Simona Trașcă a mărturisit că nu știe dacă va merge la tribunal. Singura dorință a acesteia este să stea departe de ea.

„O să fac ce consider eu că e mai bine pentru mine. Nici nu-mi face plăcere să mai dau ochii cu el. nu m-a mai căutat de când am reușit să obțin primul control judiciar, deci de multe luni de zile. Poate s-a mai liniștit și nu știu cum e mai bine, mă gândesc. Știu că termenul este peste 2 zile. (…) El trebuie să fie prezent în primul rând, nu știu dacă chiar e necesară prezența mea, poate prezența mea îl răscolește. Eu vreau să stea liniștit cum a stat și până acum”, a spus Simona Trașcă, la Antena Stars.