Accidentul în care Raisa a fost ucisă a șocat o țară întreagă. Încă există multe întrebări la care nu au fost găsite un răspuns. Avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis, face noi dezvăluiri despre dosarul în care fetița de 11 ani a fost ucisă. 

Un nou martor în dosarul uciderii Raisei

Polițistul care a ucis-o pe fetița de 11 ani nu aduce precizări suplimentare în acest dosar. Chiar și așa, se pare că un nou martor face lumină în acest caz. Persoana care ar fi deține informații importante ar fi chiar colegul polițistului care a ucis-o pe Raisa. Bărbatul ar veni la locul accidentului imediat și ar fi schimbat haina cu cel care a ucis-o pe copilă. Colegul bărbatului trebuie să explice acest gest în fața oamenilor legii.

,,Mai este încă un martor foarte important pe care l-am identificat în urma audierii pe care am avut-o săptămâna trecută cu inculpatul Popescu, respectiv acel coleg care l-a dezbrăcat pe Popescu și a schimbat geaca cu el. Acest coleg este de la secția 5, martorul respectiv și trebuie să vină să dea declarații de ce a făcut gestul acesta”, spune avocatul Adrian Cuculis pentru Antena 3.

Un alt martor important în acest dosar este Marina, copila cu care era Raisa. Și această fetiță a fost lovită de polițist. Lovitura nu i-a fost fatală, ca în cazul copilei de 11 ani. Marina va oferi și ea declarații oamenilor legii referitor la accidentul care a șocat o țară întreagă.

„M-am dus la ea și micuța plângea că o doare piciorul rău. Îi pusese cineva un pulover sub fund. I-am zis să nu se miște că trebuie să vină salvarea, apoi a venit încă o salvare care a luat-o, a examinat-o să vadă dacă mai are și alte răni în afară de picior.

I-au imobilizat piciorul, după care am așteptat o altă ambulanță să vină s-o ia s-o transporte la spital.

În timpul asta m-am dus la ambulanța în care era Raisa, am văzut că o resuscita, am strigat la ea să se trezească și asta a fost toată interacțiunea mea, apoi m-am întors la Marina”, a povestit mama Marinei.