Ilinca Vandici a fost criticată în mediul online după ce a spus că nu ar fi interesată dacă soțul ei ar fi infidel. Atunci, multe femei nu au văzut cu ochi buni declarațiile acesteia. La ceva timp de la acest episod, prezentatoarea Tv a mărturisit că nu ar putea ierta momentele de violență, iar atunci ar divorța de Andrei Neacșu. 

Ilinca Vandici: Nu cred că e bine să stai într-o relație toxică de genul ăsta

Prezentatoarea Tv a mărturisit că nu poate trece peste momentele în care ar fi victima violenței domestice sau nu ar rămâne într-o relație în care nu se simtă respectată. Aceste declarații vin în urma dezvăluirilor făcute într-un alt interviu. Atunci. Ilinca Vandici preciza că ar putea trece peste momentele de infidelitate ale soțului.

„Nu știu dacă în căsnicia mea, pentru că nu se întâmplă asta și nici nu există semnale cum că s-ar întâmpla vreodată, violența. Asta m-ar face să pun capăt, dar nu e cazul meu.

Nu accept așa ceva niciodată, nu cred că e bine să stai într-o relație toxică de genul ăsta. (…) Dacă aș simți că nu mai sunt respectată. Asta înseamnă foarte multe lucruri”, a declarat Ilinca Vandici la Detectorul de minciuni, pe canalul de YouTube theXclusive.

Întrebată ce crede despre semnarea unui contract prenupțial, vedeta a mărturisit că nu ar face niciodată așa ceva. Aceasta este de părere că în astfel de cazuri nu poate fi vorba de iubire, ci de interese financiare.

„Eu întotdeauna am iubit, eu întotdeauna m-am îndrăgostit. Pasul ăsta cu Andrei l-am făcut pentru că ne-am îndrăgostit, ne-am iubit și am vrut să creăm ceva împreună.

Treaba cu contractul prenupțial deja se rezumă la bani, nu mi se pare că e vorba de iubire deloc acolo. Mi se pare că te pui cumva la adăpost. (…) Sunt o femeie independentă, muncesc de atâta amar de vreme, nu simt nevoia”, a mai spus Ilinca Vandici.