Reclamă
Reclamă

Băiatul de 6 ani se juca în apă și ar fi stropit-o pe femeia care l-ar fi agresat. Femeia de 42 de ani susține că s-a enervat după ce copilul i-a stricat machiajul și aparatul foto, stropind-o cu apă. Ea a declarat că efectua o ședință foto în scop profesional, motiv pentru care ar fi reacționat astfel. Părinții copilului sunt revoltați de situație și așteaptă rezultatul certificatului medico-legal, nemaifiind dispuși să o ierte pe femeie.

Kevin, în vârstă de 6 ani, era la mare pentru câteva zile cu părinții și se juca în apă cu alți copii când a stropit accidental o femeie care își făcea poze. Deranjată, femeia l-ar fi lovit și mușcat de mână, susțin părinții.

Victor, tatăl copilului, a relatat: „Cred că au trecut doar două minute de când a intrat în apă până când s-a întâmplat. Îl supravegheam în permanență de pe plajă. Am văzut că a tras cu un pistol cu apă, dar în sus și nu spre doamna. Probabil că în cădere au căzut câteva picături pe dânsa. Am observat când a început să îl alerge.”

Reclamă

Inițial, părinții au crezut că femeia se joacă cu copilul lor, până când l-au văzut pe Kevin plângând. „L-a zgâriat de spate, l-a pus jos, a căzut și ea lângă el, moment în care l-a mușcat cât a putut. Atunci, copilul s-a ridicat și a început să plângă, să spună că îl ustură,” a continuat Victor.

Femeia neagă că l-ar fi mușcat pe copil, susținând că doar s-ar fi lovit după ce a căzut peste el. Ea a explicat că făcea o ședință foto profesională pentru școala de dans la care lucrează și, din cauza stropilor de apă, aparatul foto i-a fost deteriorat, iar machiajul stricat. „Greșeala mea, poate și sigur, e că l-am angrenat în căderea mea. De la apa de la genunchi la mal am alergat să îl prind, e greu să prinzi un copil de 6 ani,” a declarat Mădălina. Întrebată de ce a vrut să îl prindă, ea a răspuns: „Să îl duc părinților. Și automat am căzut, ca să se înțeleagă că am căzut și l-am angrenat în cădere, și l-am apucat, nu mușcat.”

Părinții copilului au scos un certificat medico-legal și insistă ca femeia să plătească pentru faptele sale. Poliția a fost chemată de urgență pe plajă, iar în urma verificărilor a fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro