Deși lucrurile păreau linistite între cei doi, iar mama lui Mihai spera ca acestia vor gasi calea spre impacare, lucrurile s-au schimbat radical, de Paște.

După ani intregi de relatie Mihai si Noemi si-au spus adio, lăsând showbiz-ul autohton plin de întrebări! Cei doi au hotărât de comun acord s-a rămână prieteni, de dragul vremurilor trecute. Aceasta intelegere nu a durat , insa, mult iar acum cei doi sunt din nou certati si nu isi mai vorbesc.

Mihai Mitoșeru ar fi fost enervat la culme de fosta soție, chiar de Sărbătorile pascale, potrivit declaratiilor mamei lui, Camelia Mitoseru. Femeia a povestit pentru Antena Stars că Mihai e decis să nu o mai sune deloc pe Noemi, pentru că aceasta l-ar fi repezit la ultima conversație, acest lucru infuriindu-l pe actor.

„Mihai a făcut o pauză pentru că nu vrea să o mai sune. Dar cred că i-a spus „Hristos a Înviat”. Nu cred că a fost atât de drastic. L-a supărat pe Mihai pentru că… nu mai știu cum a fost. Cert e că l-a repezit. Și a zis că: „nu mamă, nu mai vorbesc cu ea. O perioadă o las așa. Au fost puțin tulburi apele. Eu nu cred că ea l-a repezit cu răutate. El a interpretat așa și am zis că-i foarte bine”, a declarat Camelia Mitoșeru pentru Antena Stars, precizând totuși că, „dacă o fi să se împace, se împacă oricum”.

Această situație este destul de neplăcută pentru Camelia Mitoșeru, care a iubit-o pe Noemi ca pe o fiică timp de 13 ani. Au locuit împreună și, chiar daca speră la o împăcare, Camelia Mitoșeru este convinsă că, într-un final, fiecare își va găsi fericirea.

„Dacă nu o fi să se împace, nu se mai împacă. Fiecare cu viața lui. Fiecare cu viața lui. Dar eu sunt de obicei echilibrul. Ea a fost crescută de bunică și de tatăl ei, iar acum s-a dus la mama ei. Dar între timp eu am fost și mama lui și mama ei. Deci a trebuit să fiu imparțială”, a mai spus Camelia Mitoșeru.

Distribuie

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro