Reclamă
Reclamă

Zahărul este un inamic ascuns care accelerează îmbătrânirea pielii prin glicație, un proces ce slăbește și deteriorează colagenul și elastina, elemente esențiale pentru fermitatea și elasticitatea pielii. NIVEA a lansat GLYCOSTOP®, primul ingredient activ care poate inhiba acest proces, prezent acum în serumul Q10 Dual Action.

Serumul Q10 Dual Action blochează eficient glicația la nivel celular, protejând fibrele structurale ale dermului și menținând colagenul și elastina ferme și elastice. Rezultatele au fost demonstrate prin teste clinice, serumul fiind de patru ori mai eficient decât utilizarea unei creme obișnuite.

“Zahărul se ascunde în aproape tot ce consumăm, chiar și în alimente aparent sănătoase. Așa că nu putem evita complet glicația pielii, mai ales că oricine își dorește să mănânce și dulce din când în când. Noul produs NIVEA te ajută să limitezi efectele zahărului atunci când te bucuri de micile plăceri dulci ale vieții”, explică Dr. Ute Breitenbach.

Reclamă

În plus față de GLYCOSTOP®, serumul combină și coenzima Q10 pură, un ingredient antirid bine cunoscut pentru capacitatea sa de a netezi ridurile profunde. Formularea asigură nu doar protecția pielii, ci și întinerirea acesteia.

“O piele fermă înseamnă o piele tânără și plină de vitalitate, calități ce trebuie păstrate cât mai mult timp. După 25 de ani de cercetări anti-rid, suntem mândri să prezentăm primul produs cu ingredientul inovator GLYCOSTOP care blochează glicația la nivel celular și protejează atât de rapid pielea de efectele zahărului.”, adaugă Dr. Ute Breitenbach.

Noul ser inovator nu conține siliconi, uleiuri minerale și polimeri ce nu se descompun natural. Ambalajul este din sticlă reciclabilă, cu pipetă din sticlă de calitate superioară, fabricată din materiale reciclate la rândul lor. Formula non-grasă se absoarbe rapid și lasă pielea netedă și protejată.

Serumul Q10 Dual Action este disponibil pe NIVEA.ro și promite primele rezultate vizibile după doar două săptămâni de utilizare. Este un element esențial în rutina de îngrijire anti-aging, ajutând pielea să rămână fermă și tânără mai mult timp.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro