„Încasările trebuie să fie punctul de deblocare pentru o investiție imobiliară grandioasă.”

Dorian Popa are planuri mari de viitor. Artistul a intrat în lumea afacerilor și nu are de gând să se oprească. După ce și-a construit propriul cartier de case în Domnești vrea să se extindă. Acesta vrea să avanseze în domeniul imobiliar, dar și să dea drumul la o nouă afacere. Dorian Popa se pregătește să facă investiții uriașe.

De ceva timp, Dorian Popa activează și în lumea imobiliarelor. Mai exact, acesta și-a construit propriul cartier în Domnești. Artistul a reușit să ridice 10 case, iar acum deja a început vânzarea. Primii clienți au apărut și au scos câte 200.000 de euro din buzunar pentru fiecare casă. Astfel, artistul s-a ales cu un profit serios, iar toți banii câștigați plănuiește să îi reinvestească.

Mai exact, Dorian Popa nu se oprește și are de gând să își lărgească și mai mult cartierul. Acesta speră ca în curând va cumpăra o parcelă mare de pământ și va da drumul la construcția unor noi case.

„Muncesc, dar sunt fericit. Lucrurile se leagă foarte frumos. Mai am puțin și termin toate casele, mai aștept doar mobila. Am vândut deja din case, dar acum piața e blocată. Prețul unei case e de 200.000 de euro, complet mobilată. Are trei dormitoare, living, bucătărie, trei băi și curți uriașe, de 250 de metri pătrați.

Încasările trebuie să fie punctul de deblocare pentru o investiție imobiliară grandioasă. Nu vreau să cheltui ce iau de acolo. Ci să investesc în ceva mai bun. Am în cap să fac un cartier mare. În Domnești nu avem voie să facem blocuri, iar eu nu vreau să plec din Domnești. Dacă mă ajută Doamne, Doamne, iau o parcelă de 10.000 de metri și fac acolo ceva, mai vreau și o casă, am planuri mari”, a declarat Dorian Popa, potrivit playtech.ro.

Nimic nu îl oprește pe Dorian Popa! Artistul a devenit deja expert în afaceri și plănuiește investiții uriașe
Instagram

Dorian Popa, o nouă afacere

Pe lângă noile case pe care intenționează să le construiască, Dorian Popa vrea să dea drumul și la o altă afacere. Artistul își dorește să își deschidă propria shaormerie în Domnești și nu se va lăsa până când visul nu i se va îndeplini. Și în acest caz investiția este una serioasă. Se pare că artistul trebuie să scoată din buzunar 70.000 de euro pentru shaormerie.

„La primăvară, oamenii vor avea și o shaormerie, aici, în Domnești. Aștept să treacă iarna, încă nu am deschis-o și pe a mea. Având în vedere blocajul de pe piață și faptul că sunt băgat în mai multe lucruri, am ales să mai aștept puțin.

Investiția în shaormerie e de 70.000 de euro, cu totul, shaormeria va veni cu carne, cartofi, sosuri, condimente la pachet, în acești bani. Eu voi angaja oameni care o prepară.”, a mai spus Dorian Popa.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.