Fostul lider social-democrat, Liviu Dragnea, eliberat din închisoare în 2021, a stat o perioadă departe de ochii publici. El nu s-a abținut de la diverse comentarii, însă a fost mai mult retras. Cu toate acestea, deși legea nu îi permite să fie ales până în anul 2024, Liviu Dragnea vrea să ajungă în luminile reflectoarelor cât mai rapid  

Deși a trecut prin atâtea lucruri grele, Liviu Dragnea nu se lasă. Fostul lider social-democrat spune că vrea să înființeze un nou partid, cu ajutorul căruia să scape țara de PSD și PNL. Însă un alt plan destul de neașteptat al fostului lider PSD este că vrea să învețe românii să mănânce mai sănătos. Mai clar, bărbatul a precizat că va prezenta câte o rețetă pe săptămână.  

Liviu Dragnea, planuri mărețe pentru viitor

Politicianul și-a prezentat planurile pentru viitorul apropiat și a spus că vrea să convingă românii că există o cale pentru ieșirea din criza nenorocită în care ne aflăm. Din punctul său de vedere, criza aceasta este generată de actuala conducere a țării, în frunte cu președintele Klaus Iohannis și Coaliția de guvernare.  

„Al doilea obiectiv e să conving românii că se poate mânca sănătos în România. O să încep, undeva în primăvară, să prezint săptămânal câte o rețetă” a spus Liviu Dragnea la DCNews.

Nimeni nu se aștepta la asta! Liviu Dragnea și-a prezentat planurile pentru viitor: O să prezint câte o rețetă

Dragnea va înființa un partid nou

De asemenea, în viitorul apropiat, Liviu Dragnea a spus că va înființa un nou partid. Fiindcă el nu are voie să fie ales până în luna iulie a anului 2024, el a spus cine va conduce această formațiune. Așadar, este vorba de un partid al cărui președinte va fi Carmen Dan, fostul ministru de Interne în guvernul PSD. Formațiunea s-ar putea numi Partidul România Suverană.  

Reamintim că Liviu Dragnea a fost eliberat din Penitenciarul Rahova în anul 2021. Pe data de 27 mai 2019, fostul președinte al Camerei Deputaților a fost condamnat definitiv la trei ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.