„Îmi place să merg la box. Nu mi-a venit să cred cât de stresată eram înainte de-a începe boxul. Și ce bine e să te descarci în ring.”

Amna este într-o formă de zile mari și asta pentru că face foarte multă mișcare. Aproape în fiecare zi a săptămânii, artista merge la sală, iar recent s-a apucat și de box. Vedeta este extrem de încântată de noul sport pe care îl practică și spune că a găsit modalitatea perfectă de a se elibera. Cu siguranță nimeni nu mai îndrăznește să o super acum pe cântăreață.

Atunci când vine vorba de aspectul fizic, Amna are grijă ca totul să fie așa cum trebuie. Vedeta își menține silueta și reușește să facă acest lucru prin mult sport. Mai exact, merge des la sală, urmează și antrenamente de pilates, iar recent s-a apucat și de box. Pe lângă faptul că antrenamentele la sac îi lucrează mușchii, Amna spune că box-ul o ajută și să se descarce și să uite de toate problemele.

„Îmi place să merg la box. Am griji acumulate, ca orice om, şi nu mi-a venit să cred cât de stresată eram înainte de-a începe boxul. Și ce bine e să te descarci în ring. Fac box o dată sau de două ori pe săptămână.

De menţinut în formă mă menţin cu pilates şi cu sală. Unde încerc să-mi dezvolt musculatura pe lung şi nu pe lat. Eu neavând o înălţime prea mare. Dacă fac mult cardio, mi se umflă muşchii şi eu nu-mi doresc asta. În plus, mănânc mai mult şi nu e în avantajul meu.

În schimb, la box mai mult mă descarc. Îţi jur, când dau în sacul acela, simt cum nu mai am nicio problemă. Pilates fac de două ori pe săptămână şi sală, tot de două ori pe săptămână. Deci de vreo şase ori pe săptămână fac sport.”, a declarat Amna, potrivit okmagazine.ro.

Nimeni nu mai are curajul să o super pe Amna! Artista s-a apucat de box și face ravagii în ring
Social media

Amna, gata de o nouă relație

Amna a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de cel care a devenit și mămică. Însă, după o relație de 12 ani și o căsnicie de nouă ani, lucrurile nu au mai mers, iar cei doi și-au spus adio. Acum, Amna a trecut peste despărțire și este gata de o nouă relație. Mai mult, artista spune că este pregătită și de nuntă chiar. Se pare că și-a imaginat marele eveniment și vrea ca petrecerea să țină ca în povești, trei zile și trei nopți.

„Să mă recăsătoresc? Dacă mă întrebai acum un an spuneam: Doamne ferește, dar acum aș spune: De ce, nu, dacă este omul potrivit? Chiar aș îmbrăca și rochia de mireasă. Ce are rochia de mireasă? Acum aș face mare, mare petrecere. De trei zile și trei nopți. Aș face o petrecere mare de tot.”, a declarat Amna, potrivit ego.ro.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.