În urmă cu ceva timp, Dumitru Burlan, fost locotenent de securitate a făcut dezvăluiri uimitoare despre Elena Ceaușescu. Se pare că soția dictatorului obișnuia adesea să ascundă lucruri prin casă pentru a-și supune angajații la teste. 

La un moment dat, Dumitru a fost un fel de administrator al familiei Ceaușescu. Astfel, acesta avea în acea vreme angajamentul de a se ocupa de vila celor doi soți.

Elena Ceaușescu reprezenta o adevărată teroare pentru angajați

Conform dezvăluirilor fostului locotenent, Elena Ceaușescu era o adevărată traumă pentru angajații săi. Se pare că soția regretatului președinte ar fi  avut o obsesie pentru curățenie, întrucât aceasta ajungea să-și testeze mereu angajații care se ocupau de îngrijirea locuinței.

Astfel, Elena ascundea frunze sub covoarele din încăperi pentru a vedea dacă oamenii care se ocupau de menajul casei, își făceau bine treaba. După ce aceștia terminau curățenia la vilă, ea verifica să vadă dacă acele frunze se mai află acolo. În acest caz, dacă frunzele încă se mai găseau acolo, persoana care se ocupa de curățenie, era dur sancționată.

Nimeni nu a știut până acum! Obiceiul bizar al Elenei Ceaușescu - ce ascundea, mereu, sub covor
arhivă

Soții Ceaușescu au avut mai multe case de lux

Pe vremea regimului comunist, Elena și Nicolae Ceaușescu dețineau o locuință extrem de luxoasă în Cartierul Primăverii din București. Casa era amenajată și decorată după bunul plac al dictatoarei. De asemenea, cei doi mai aveau o vilă fastuoasă și în Snagov, acolo unde își petreceau ocazional weekend-urile în scop de odihnă.

Și lista nu se încheie aici. Ceaușeștii aveau o frumoasă locuință la Predeal, care a devenit vilă de protocol undeva prin anii 50. Cu toate acestea, vila de la munte a rămas dărăpănată. Elena și Nicolae, regretații conducători ai țării au mai avut o vilă și în Neptun, acolo unde își petreceau concediile în sezonul cald. Cuplul mai deținea de asemenea și o casă pe Lacul Cinciș, la marginea orașului Hunedoara.