Nikolas Sax nu-l place pe colegul său de breaslă, Abi Talent.

Nikolas Sax este un cântăreț foarte cunoscut și apreciat în țară. Acesta a pornit de jos în muzică, precum și în viață, dar a reușit să se bucure de un mare succes. Piesele sale ajung rapid în topurile muzicale și nu mai există petrecere fără el. Cu toate că artiștii se înțeleg între ei și s-au creat multe prietenii, el nu-l poate agrea pe un coleg. 

Nikolas Sax a mărturisit în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni” că nu apreciază un coleg de breaslă din cauza comportamentului său. Este vorba chiar de Abi Talent, care a reușit să obțină mulți fani și să devină cunoscut datorită scandalurilor în care a fost implicat.

Ce i-a spus Abi Talent lui Nikolas Sax

Manelistul a spus că Abi Talent l-a înjurat după ce el a apărut într-un InstaStory și nu înțelege motivul. Totuși, crede că toate scandalurile pe care le-ar face Abi ar reprezenta o strategie de marketing prin care să devină și mai cunoscut. Nikolas Sax îi recomandă să aibă mai mult respect pentru persoanele mai mari decât el și care au reușit în același domeniu în care și el activează.

@thexclusive.kanald Un artist pe care nu il placi! #detectoruldeminciuni #nikolassax #oanaradu #thexclusive #online #youtube #fyp ♬ original sound – theXclusive

„Numește un artist pe care nu-l placi.”

„Nu pot să-l numesc artist, că e un trapper, un puști care m-a supărat așa puțin. Este Abi Talent. E un puști foarte obraznic, pot spune și a fost o chestie în online. Eu am fost implicat într-un story și apoi a început copilul să mă înjure așa degeaba. El nu e talentat și nu știu de unde vine numele lui. Are hazul lui și este iubit pentru ceea ce face, dar are un caracter… Cred că este o strategie. Când l-am văzut față în față a fost bine, ne-am salutat și m-a întrebat ce fac, apoi am auzit numai vorbe urâte, chiar și de familia mea. Îi recomand să fie mai respectuos cu oamenii, cel puțin cu cei mai mari decât el. Sunt și eu un artist cunoscut și am scos atâtea piese. Am peste 800 de milioane de vizualizări și aș merita respect.”

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.