O mai ții minte pe Nikita? Mihaela Ispas este numele ei, de fapt, iar acum adevenit o cu totul altă persoană. Se pare că a dat uitării vremurile când reprezenta o apariție extrem de contoversată de fiecare dată când apărea pe micile ecrane. Acele vremuri au trecut, iar Nikita este și ea de nerecunoscut acum.

Reclamă

Nikita, în ultimii ani, s-a axat pe creșterea fetițlor sale. De una sungură, aceasta a reușit să le ofere o educație acestora, în ciuda greutăților care au apărut pe parcurs. Calitata de mamă pe care a dobândit-o a făcut-o mult mai responsabilă, astfel că a lăsat în urmă aparițiile care stârneau destul de multe controverse.

Reclamă

Viața de scandal în care se învârtea acum mai mulți ani este istorie pentru aceasta. Aspectul ei fizic a reprezentat, încă de pe atunci, ținta răutăților celor care o urmăreau. Din acest punct de vedere, în viața cotroversatei Nikita nu s-au produs schimbări prea mari. Aceasta primește în continuare critici în mediul online. Iată ce a dispărut din viața publică, aceasta a părăsit și România. Acum Nikita locuiește în Spania alături de cele două fetițe ale sale.

Nikita e cu totul schimbată! Nu te așteptai la una cu asta

Nikita își mai dorește un copil

Cu toate că este mamă singură, Nikita este foarte încrezătoare și este dispusă să lupte cât va fi nevoie pentru ca cele două fiice să aibă parte de tot ceea ce este mai bun. Faptul că a rămas singură nu a pus-o la pământ, ci din contră. Mai mult, Nikita și-a exprimat dorința și de a mai aduce pe lume un alt copil.

”Tații lor au dispărut, dar Dumnezeu mi-a dăruit fericire și noroc. Sunt foarte fericită că mi-a dăruit Dumnezeu două fetițe frumoase, sănătoase și norocoase. Este posibil să urmeze și cel de-al treilea copil. Nu exclud varianta de a mai rămâne însărcinată. Doresc tuturor mamelor puternice și independente norocul și fericirea pe care Dumnezeu mi le-a dăruit”, a mărturisit Nikita.