Veste bună! Fosta vedetă a lui Dan Capatos s-a trezit din comă. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook

Ultima săptămână a fost una plină de chin pentru fiicele Nikitei. În urmă cu doar câteva zile, mama lor a suferit un infarct în timp ce mergea pe stradă. De atunci,, vedeta a intrat în comă și s-a trezit tocmai acum. Anunțul îmbucurător a fost făcut pe Facebook chiar de către fiicele ei. 

De mai bine de 15 de ani, pe numele ei Mihaela Ispas și-a început o altă viață departe de România. Locuiește în Spania, alături de fiicele ei. Deși s-a retras din lumina reflectoarelor, oamenii nu au uitat-o nici acum și mereu sunt curioși să afle noi vești despre ea.

Vești bune pentru Nikita. S-a trezit din comă, stare în care a stat preț de câteva zile

Pe data de 3 august, fiicele Mihaelei Ispas au făcut un anunț de-a dreptul neașteptat pe pagina de Facebook. Tinerele anunțau că mama lor se află pe patul de spital, în comă.

„Mama e în comă de duminică. Eu, Cristina și Vanessa vă rog să vă rugaţi să vină acasă. Murim și noi dacă mama nu mai vine”, a fost mesajul scris de fetele Nikitei, pe pagina de Facebook.

Social media

Din fericire, starea vedetei s-a îmbunătățit și s-a trezit din comă. Tot fiicele ei au fost cele care au oferit vestea cea bună.

„Dumnezeu există! Mama și-a revenit. Mulțumesc tuturor. Vă iubesc!”, au declarat fiicele Mihaelei Ispas.

Nikita, o mamă și o femeie împlinită

În urmă cu doar câteva luni, vedeta care este stabilită în Spania povestea pentru presa din România cum e noul capitol din viața ei.

social media

„Am plecat de jos, inclusiv în Spania. Locuiesc în Malaga, lucrez la primărie și am casa și mașina mea. Ce-mi pot dori mai mult?!

A fost o vreme în care nu m-aș fi declarat mulțumită cu așa ceva, dar a trecut demult.

Acum sunt o femeie în toată firea, care nu-și dorește altceva decât să-și crească copiii și să-și vadă în liniște de propria viață!”, a declarat Mihaela Ispas, potrivit impact.ro.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!