Nidia Moculescu are 32 de ani și este fiica maestrului compozitor Horia Moculescu și a controversatei Mariana Moculescu. Tânăra a moștenit talentul tatălui ei, însă din nefericire nu a avut destul noroc în a urma o carieră fulminantă în domeniu. Nidia a cântat în diverse cluburi și restaurante alături de un band, însă pandemia a determinat-o să se reorienteze.

A ales să devină make-up artist

Nidia a îndrăznit să își perfecționeze îndemânarea într-ale machiajului. După ce s-a specializat în domeniu, fiica lui Horia Moculescu este astăzi make-up artist cu acte în regulă.Vedeta și-a reconstruit inclusiv pagina de Instagram, astfel încât să evidențieze faptul că este acum un specialist în domeniul înfrumusețării și cel mai probabil pentru a arăta că este deschisă colaborărilor profesionale.

A dorit să investească în propria persoană

Nidia a urmat o școala de make-up și nu s-a oprit acolo. Fiica marelui compozitor a făcut și școala de șoferi pentru a fi pe picioarele ei din toate punctele de vedere.Un machiaj realizat la profesionist, pornește de la 250 de lei, semn că Nidia are șanse să facă bani frumoși în domeniu mai ales pe perioada sezonului cald când evenimentele sunt la ordinea zilei, iar cerința la capitolul machiaj și coafură crește enorm nu doar pentru saloane cu și pentru profesioniștii care lucrează individual.

Sursa foto: Instagram

Relație tumultuoasă cu mama ei

Nidia Moculescu a fost crescută în mare parte de către tatăl ei, compozitorul și fosta parteneră, Mariana Moculescu separându-se cu mulți ani în urmă. Chiar dacă fiecare dintre părinții Nidiei erau pe drumuri separate, ani de-a rândul între aceștia au existat conflicte acerbe, subiectul principal fiind casa în care compozitorul locuiește.Mariana Moculescu a locuit în ultimii ani în Italia acolo unde a optat pentru a fi damă de companie. Aceasta a fost intens judecată pentru alegerea ei, inclusiv de Nidia.