Reclamă
Reclamă

Nicușor Dan susține că își va anunța favoritul în cursa pentru Cotroceni în timpul campaniei electorale.

Edilul a explicat, în exclusivitate la Digi24, că va face public candidatul pe care îl va susține la alegerile prezidențiale în funcție de programul electoral cu care va veni fiecare candidat.

„Am spus public încă din seara alegerilor, mă interesează dezbaterea pentru că sunt chestiuni care au legătură cu Bucureștiul. Mă interesează distribuția banilor între primării, banii bucureștenilor, deci sunt teme cu care vreau să interferez în modul cel mai transparent, în funcție de asta o să mă pronunț în campania prezidențială și parlamentară. Voi comunica public, probabil că discuția va fi mai nuanțată, dar o să fac public ce-am discutat cu ei și angajamentele lor”, a explicat Nicușor Dan la Digi24.

Reclamă

Întrebat dacă Elena Lasconi este candidatul la alegerile prezidențiale cu care ar rezona cel mai mult, Nicușor Dan a explicat că viziunea acesteia este apropiată de a sa. „Desigur că în momentul în care voi discuta cu domnia sa voi ridica și aceste probleme. Sunt optimist tocmai pentru că opțiunile politice ale partidului au fost foarte apropiate de ale mele și sunt optimist că o să aibă aceeași viziune”, a susținut edilul.

Nicușor Dan a explicat de asemenea că nu va intra în cursa pentru alegerile prezidențiale, susținând că își dorește un al treilea mandat la Primăria Capitalei. Însă a punctat că totuși nu știe ce va face peste mai mulți ani.

„Răspunsul rămâne același, nu vreau să candidez. În principiu, eu tocmai am primit un mandat la București, sunt multe probleme. În principiu îmi doresc încă un mandat pentru că anticipez problemele și la sfârșitul acestor patru ani. (…) În politică lucrurile se schimbă, deci nu pot să zic acum ce voi face peste 3-4-5-7 ani”, a explicat Nicușor Dan.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro