Seara trecută, 30 noiembrie 2021, a avut loc emisiunea „Râzi cu roast”, difuzată pe Antena 1. Printre cei invitați, s-a aflat și Cosmin Natanticu, un cunoscut comediant, care a enervat-o la culme cu glumele lui nesărate despre Oltenia pe cântăreața de muzică populară Niculina Stoican. Aceasta nu a fost de acord cu glumele sale despre Oltenia, fiind regiunea din care artista se trage și a răbufnit în fața comediantului.

Fiind pregătit să impresioneze publicul și să stârnească hohote de râs, Cosmin Natanticu a urcat degajat pe scenă pentru a-și prezenta numărul de roast. Acesta a început roast-ul cu glume destul de picante despre Oltenia, legându-se prima dată de simbolul regiunii, și-anume prazul.

Niculina Stoican, enervată la culme de glumele lui Cosmin Natanticu, după ce acesta a făcut un roast la adresa oltenilor
Impact.ro

 

„Orașul în care oamenii citiți sunt chemați la tribunal. Craiova este un oraș universitar în care cea mai mare performanță a universității lor este fotbalul. […] Poarta Sărutului este locul în care oamenii își fac aceleași poze inedite la nuntă. […] De fiecare dată când s-ar auzi sub Poarta Sărutului un *Te iubesc, fă*, vă jur că aș cumpăra televiziunea”, a spus Cosmin Natanticu, spre amuzamentul celor prezenți în platou.

Comedianul a explicat și ce sunt oltenii

„Oltenii sunt oamenii pentru care Leana și Costel e un documentar. Oltenii sunt oamenii pentru care *fa* e o notă muzicală, dar și un alint”, a mai spus Cosmin Natanticu în timpul roast-ului său.

Niculina Stoican s-a arătat nemulțumită atât în timpul roast-ului, cât și după terminarea acestuia, de ceea ce a auzit, motiv pentru care a reacționat, în nenumărate rânduri, cu replica „Ieși afară”. Totodată, în spirit de glumă, Niculina Stoican i-a mai zis: „Tu ești de pe Valea Jiului! Valea Jiului e de la Petroșani încolo, nu e în Oltenia. Huo! Rușine!”. Dialogul celor doi a stârnit mult amuzament.

Observând că Nicula Stoican i-a aruncat mai multe vorbe acide în timp ce se afla pe scenă, Cosmin Natanticu nu s-a mai putut abține și a dat cărțile pe față.

„Mamă, se vede că sunteți olteancă! Am avut și eu odată o prietenă olteancă. Am vrut să zic și eu ceva și n-am avut loc.”, a mai spus comediantul în timpul emisiunii.