Liderul formației Phoenix, Nicu Covaci, a fost internat în Secția ATI a Spitalului Județean Timișoara la finalul ședințelor de radioterapie, după operația pe creier din luna martie 2024. Colegii de trupă afirmă că starea sa este stabilă.

Potrivit medicilor, Nicu Covaci a încheiat ședințele de radioterapie în urma operației pe creier suferite în luna martie, când i-a fost depistată o tumoră pe creier. Acum se află din nou internat în Secția ATI a Spitalului Județean Timișoara, unde doctorii îl țin sub observație și îi fac o serie de analize, conform News.ro. Vineri dimineață, starea lui Nicu Covaci era stabilă.

După intervenția din primăvară, starea de sănătate a artistului a evoluat bine, iar în ultima perioadă acesta a fost internat de către familie într-un centru de îngrijiri din localitatea Săcălaz.

Colegii de trupă au transmis și ei un mesaj pe pagina oficială de Facebook: „Nicu Covaci este într-o stare stabilă, așa cum o știm de o vreme încoace. Sunt oameni care îl iubesc și respectă și nu merită să traverseze stări și emoții generate de câțiva în nevoie de atenție”.

La cei 76 de ani ai săi, Nicu Covaci a ajuns la Spitalul Județean Timișoara în 22 martie 2024, unde a fost supus operației pe creier, efectuate de echipa medicului Horia Pleș.