Nicoleta Nucă a decis, în urmă cu doar câteva ore, să le răspundă fanilor ei de pe Instagram la câteva întrebări foarte, foarte interesante. Viitoarea concurentă de la Bravo, ai stil a reușit să le demonstreze din nou celor care o urmăresc zi de zi, că este o femeie sinceră, care nu se ascunde după deget. Ei bine, după ce i-au pus tot felul de întrebări, la care le-a răspuns imediat, a urmat una ceva mai personală.

Nicoleta Nucă, sinceră cu fanii săi

Unul dintre dintre admiratorii ei a fost curios să afle chiar de la ea, dacă a făcut sau nu terapie. Ei bine, artista i-a spus că da și a vorbit puțin despre acest subiect mult prea sensibil pentru majoritatea oamenilor. Nicoleta Nucă este de părere că nu este o rușine să faci psihoterapie, ba chiar este un act de curaj și de iubire față de propria persoană. A mai mărturisit că este foarte important să recunoști că ai nevoie de ajutor și să îl ceri. Ea s-a confruntat o vreme cu atacurile de panică și anxietatea, lucruri pe care nu le putea lăsa nerezolvate.

Nicoleta Nucă s-a confruntat cu anxietatea și atacurile de panică: "Este un act de curaj, dar, mai ales..."

”Da (nr. a fost la psihoterapeut). Să faci psihoterapie nu este o rușine. Este un act de curaj, dar, mai ales, de iubire față de sine, să-ți recunoști că ai nevoie de ajutor și să-l ceri. Terapia nu-ți oferă soluții la toate problemele tale ”pe tavă”, iar psihoterapeutul nu-ți zice ce alegeri să faci în viață, dar te ajută să te cunoști mai bine, să îți înveți punctele slabe și atuurile și să știi cum să le pui în practică în viața de zi cu zi, cum să faci față emoțiilor copleșitoare, atacurilor de panică, anxietății, etc. Cu acest gen de emoții se confruntă mult mai multă lume decât credem, iar ”ajutorul” atunci când nu ne descurcăm ar trebui normalizat”, a scris Nicoleta Nucă pe Instagram.