Nicoleta Nucă este una dintre concurentele acestui sezon de la Bravo, ai stil. Este una dintre cele mai mari provocări din viața sa și vrea să dea tot ceea ce are ea mai bun, pentru a impresiona prin intermediul alegerilor vestimentare de pe tot parcursul competiției.

Nicoleta Nucă, impresii despre emisiunea de la Kanal D

Vedeta a făcut o serie de dezvăluiri legate de primele zile de filmări de la Bravo, ai stil. Artista a mărturisit că filmează două zile pe săptămână și cu toate acestea. emisiunea de la Kanal D îi ocupă tot timpul. Mai mult de atât, i se pare mult mai greu decât ar fi crezut, stând de dimineața până seara în platoul de filmare.

Concurenta le-a dat peste nas și celor care afirmă că nu este atât de greu să iei niște haine pe tine și să defilezi, spunând că este foarte multă muncă în spate. Toată lumea își dă silința ca lucrurile să iasă bine fie că este vorba de concurente sau de echipa de producție.

 

„În primul rând, dupa cum bine stiti am inceput deja filmarile pentru Bravo, ai stil si asta ne ocupa doua zile din saptamana in totalitate. Suntem la platou de dimineata pana seara si stiu ca ar putea aparea intrebari de genul ”Pai si ce e asa complicat sa te imbraci frumos si sa defilezi?”, dar va asigur ca este mult mai multa munca in spate atat din partea noastra, a concurentelor, cat si din partea juratilor si a echipei de productie! Este mult mai greu decat mi-as fi imaginat si decat se vede pe micile ecrane, pentru ca tot ceea ce facem si pregatim si gandim, cu ajutor sau fara ajutor, in materie de tinute, muzica si momente, este acoperit de un voal de mister in ceea ce priveste rezultatul si reactiile juratilor si a celor de acasa.”, a spus Nicoleta Nucă, pe contul ei de Instagram.