Nicoleta Nucă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Ursache, bărbatul de care s-a îndrăgostit acum mai bine de patru ani. În urmă cu doar câteva luni, el a considerat că ar fi vremea să ducă relația lor la un alt nivel, așa că și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui iubită.

Nicoleta Nucă vrea nuntă peste hotare

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri, iar acum deja își face planurile. Cântăreața nu are totul stabilit, pentru că momentan ea și viitorul ei soț nu își pot uni destinele, din cauza pandemiei de coronavirus. Visează la o nuntă restrânsă la care să ia parte familia și cei mai apropiați oameni, undeva peste hotare, eventual în Capri.

”N-am planificat încă nunta deoarece suntem în pandemie. Am o listă întreagă de rochii. Ne gândim la ceva foarte restrâns, cu o mână de oameni, adică familia și cei mai apropiați oameni, cred că nici 20. Undeva peste hotare ne-am gândit s-o facem, în Italia undeva în Capri, nu mă văd în România”, a declarat Nicoleta Nucă, pentru Antena Stars.

 

Nicoleta Nucă noi detalii despre nuntă! Vedeta vrea să adopte un copil, după ce se mărită: ""

Frumoasa artistă își dorește enorm un copil, dar nu înainte de a se mărita și de a se muta din țară. Fosta concurentă de la Bravom ai stil își dorește enorm să se mute în Australia și să adopte o fetiță de culoare. Adopția unui copil i se pare o dovadă de iubire supremă, dar nu se simte pregătită momentat pentru a face acest pas.

 

”Îmi doresc să adopt foarte mult, este unul dintre visele mele cele mai mari, să reușesc să adopt un copil. Să iubești un copil pe care nu-l faci tu este un gest de iubire supremă. Îmi doresc și copilul nostru, dar aici încă mai negociem deoarece nu mă simt pregătită în momentul de față”, a mai povestit Nicoleta Nucă.