Nicoleta Nucă a trecut prin mai multe schimbări odată cu trecerea timpului. Artista a experimentat o perioadă în care nu se mai simțea confortabil pielea ei. Nu îi mai plăcea deloc felul în care arăta, așa că a luat atitudine în acest sens. Zis și făcut! Artista nu a mai stat nicio secundă pe gânduri. A mers în Turcia și s-a lăsat pe mâna medicilor specialiști. A suferit o serie de intervenții estetice, datorită cărora și-a recăpătat încrederea de sine.

Acum, frumoasa vedetă este foarte mulțumită de felul în care arată și știe cum să își pună trupul bine proporționat în evidență. Deși este mică de înălțime, nu consideră că acesta este un dezavantaj, deși la un moment dat era complexată de acest lucru. Timpul a trecut, așa că artista noastră a învățat să se accepte fix așa cum este. Dacă fața și unele forme ale corpului pot fi modificate și ajustate foarte ușor cu ajutorul medicului estetician, în cazul înălțimii șucrurile devin mai complicate.

Nicoleta Nucă le-a făcut surpriză fanilor

Deși a fost un greu fără concerte și fără evenimente, vedeta nu se plânge. Îi merge bine pe toate planurile și este rcunoscătoare pentru ceea ce a primit de la viață până în acest moment. A început să se gândească tot mai tare la viitor și se vede și peste mai mulți ani alături de actualul ei partener de viață.

Nicoleta Nucă, imagini rare de când era doar un copil! Fanii au rămas surprinși

Frumoasa vedetă trăiește o poveste de dragoste cu Alex Ursache, toboșarul care a cucerit-o. Pe viitor, Nicoleta Nucă își dorește chiar și un copil alături de ei, dar are de gând să mai adopte vreo doi. Mulți sunt curioși când vor ajunge în fața altarului, dar despre acest subiect nu a dat prea multe detalii.

Și vedeta a acceptat să intre în jocul de pe Instagram: „Postează o poză când/cu…”. Fanii i-au cerut să posteze tot felul de imagini, printre care și unele de când era mică. Ea a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri.