Pe Nicoleta Nucă o știe toată lumea, dar foarte puțini știu cum arată cei care i-au dat viață. Vedeta a fost mereu extrem de rezervată când a venit vorba despre trecut sau despre viața privată. Pe părinții ei i-a ținut mereu departe de lumina reflectoarelor. Cel mai probabil, ei nu și-a dorit să apară în fața camerelor de filmat, precum fiica lor, deși au avut, cu siguranță, ocazia.

Nicoleta Nucă a devenit cunoscută în România, în urma particării sale la emisiunea concurs, X Factor. Artista a impresoionat publicul larg cu vocea sa inconfundabilă.  Totul se întâmpla în anul 2014, când ea a venit din Republica Moldova pentru a face furori la noi. Și a reușit! La vremea aceea, Ștefan Bănică Jr. pusese ochii pe ea recunoscând faptul că este o femeie frumoasă, dar în același timp extrem de talentată.

Nicoleta Nucă și-a emoțioanat fanii cu această imagine

De-a lungul anilor, Nicoleta Nucă s-a transformat radical. Vedeta a apelat la ajutorul medicilor esteticieni și acum arată ca o adevărată bombă sexy. Miniona are niște forme de invidiat, pe care și le pune în evidență ori de câte ori are ocazia. Era complexată don cauza felului în care arăta și a recunoscut acest lucru. După toate intervențiile pe care și le-a realizat în Turcia, cântăreața și-a recăpătat încrederea de sine.

Se simte mult mai bine în pielea sa, iar acest lucru se poate observa foarte ușor după modul în care se pozează. Pe plan personal îi merge de minune. Ea formează un cuplu cu Alex, bărbatul care i-a furat inima și alături de care se afișează tot mai des în ultima vreme.

Nicoleta Nucă, imagini de colecție alături de părinții ei! FOTO

Deși pe ea o știe întreagă, nu multă lume are idee cum arată cei care au adus-o pe lume. Recent, ea a postat o imagine cu aceștia, la InstaStory. Nu este o fotografie recentă, ci una din 1999, când era încă un copil.