Nicoleta Nucă este o cântăreață de succes care provine din Republica Moldova, însă s-a mutat în urmă cu câțiva ani în București. Vedeta are numeroase proiecte muzicale de succes care au răsunat la posturile de radio, dar și la cele TV. Acestea au ajuns în topuri și a avut parte și de colaborări cu alți mari artiști români precum Inna, Antonia, Vescan și Nosfe.

Artista este o mare iubitoare de feline, aceasta având acasă două patrupede pe care le iubește cel mai mult. Vedeta postează frecvent imagini și videoclipuri cu animăluțele sale de companie. Ramses și Ricci sunt cele două pisici care se înțeleg de minune și cu iubitul cântăreței.

Nicoleta Nucă s-a fotografiat nemachiată

Astăzi, vedeta a acceptat provocarea lansată de un internaut. Un urmăritor de al vedetei i-a cerut acesteia să posteze pe contul de Instagram o fotografie în care nu poartă deloc machiaj. Se pare că artista nu se ferește să își arate chipul natural și nici nu are de ce să facă acest lucru! Frumoasa moldoveancă arată impecabil nemachiată și nu are motive să ascundă acest aspect. A acceptat bucuroasă să posteze imaginea cerută și s-a arătat în fața tuturor fără produse de înfrumusețare.

Nicoleta Nucă, fără pic de machiaj! Vedeta i-a surprins pe toți / FOTO

Se pare că vedeta ar avea și o moștenire genetică. Aceasta le-a arătat-o fanilor ei și pe mama sa. Aceasta seamănă perfect cu cea care i-a dat viață, fiind de o frumusețe rară. Mama Nicoletei Nucă nu arată deloc vârsta pe care o are, ba chiar pare a fi o prietenă de-a fiicei sale.

Nicoleta Nucă, fără pic de machiaj! Vedeta i-a surprins pe toți / FOTO

Artista se răsfață și are grijă de imaginea sa

Astăzi, vedeta și-a rezervat câteva ore pentru a avea grijă de ea. Cântăreața și-a făcut o programare la salon, acum după sărbătorile de Crăciun. Se pare că Nicoleta Nucă se pregătește pentru Revelion.

„În sfârșit am venit și eu la pedichiură și manichiură! Abia aștept să văd rezultatul final! Este cel mai frumos moment din această zi!”, a spus vedeta pe Instastory.