Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Nicoleta Nucă este extrem de talentată. Vedeta a renunțat la cariera pentru care s-a pregătit în domeniul juridic și a ales să își urmeze pasiunea pentru muzică. Însă, se pare că nu se pricepe doar la cântat, ci, recent, a mai scos un as din mânecă.

Nicoleta Nucă a devenit cunoscut publicului larg în urmă cu mulți ani, atunci când și-a luat inima-n dinți și a urcat pe scena de la „X Factor”. Aceasta a fost antrenată de Ștefan Bănică Jr. și, chiar dacă a ratat marea finală, destinul a avut planuri mărețe cu ea.

În ultima vreme, Nicoleta a investit foarte mult timp și energie în propria persoană, iar lucrurile frumoase nu au întârziat să apară. Vedeta s-a dezvoltat foarte mult pe plan personal, a fost cerută în căsătorie de sufletul ei pereche și se așteaptă ca viața să o surprindă în cel mai frumos mod posibil.

Nicoleta Nucă, emoții uriașe. Artista va apărea pe marile ecrane din Italia Social media

Nicoleta Nucă, vis devenit realitate

Nici în ceea ce privește planul profesional, artista nu are niciun motiv să se plângă. În ultima perioadă, aceasta a lansat piese sensibile care au ajuns la inimile fanilor ei și care au adunat sute de mii de vizualizări. Dar, de departe, cea mai frumoasă realizare de abia de acum urmează să prindă contur.

Nu multă lume știe, dar Nicoleta Nucă este atrasă de multă vreme de tot ceea ce înseamnă actoria. Până acum, artista nu a avut deloc curaj să experimenteze această zonă, dar se pare că anul trecut a fost unul extrem de norocos pentru ea.

Nicoleta Nucă și-a luat inima în dinți și a participat la un casting peste hotare pentru o producție care s-a filmat și care va fi difuzată în Italia, începând cu 28 septembrie. Deși nu are rolul principal, întreaga experiență a fost una fascinantă pentru Nicoleta Nucă și abia de acum i s-a deschis apetitul pentru producții cinematografice.

Nicoleta Nucă, emoții uriașe. Artista va apărea pe marile ecrane din Italia