Nicoleta Nucă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Ursache, iubitul ei. Despre cei doi s-a spus de câteva ori că s-ar fi despărțit, dar nu a fost deloc așa. Relația lor merge din ce în ce mai bine și se bucură de fiecare moment pe care îl trăiesc. În ultima vreme, cei doi îndrăgostiți se afișează tot mai des împreună, spre bucuria celor care îi urmăresc și care îi admiră.

Nicoleta Nucă a dat din casă

Cântăreața petrece foarte mult timp pe Instagram și le arată fanilor săi ceea ce face în fiecare zi. Vedeta îi ia cu ea peste tot, indiferent dacă merge la salon, la sală sau dacă pur și simplu decide să stea o zi acasă. Recent, ea și-a urgat admiratorii să îi adrese câteva întrebări, la care le-a răspuns cu sinceritate ca de fiecare dată.

Cum era de așteptat, la un moment dat a venit și întrebarea legată de copii. Ea a afirmat de mai multe ori faptul că își dorește un copil sau poate doar, dar pe care să îi adopte. Cel mai probabil, vedeta refuză ideea de a rămâne însărcinată, nu se știe încă de ce.

„FALS! Cel puțin momentan sau prea curând nu îmi doresc copii”, i-a spus Nicoleta Nucă fanului curios, de pe Instagram.

Momentan, viața ei decurge fix așa cum își dorește și nu are nevoie de alte schimbări. Când va veni momentul potrivit și când va simți că este pregătită pentru a deveni mamă, cel mai probabil se va gândi mai bine la asta. În clipa de față, se consideră o femeie împlinită pe toate planurile și pune mare accent pe asta. Așadar, fanii vedetei vor va mai avea ceva de așteptat până când o vor vedea pe artista lor preferată în postura de mamă.

„TRUE. Îmi doresc 1-2 copii adoptați”, a mai explicat frumoasa artistă.