Nicoleta Nucă, afectată de comentariile răutăcioase din partea fanilor.

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Deși are o carieră frumoasă și o voce splendidă, nici ea nu a scăpat de criticile fanilor. Artista susține că a fost des criticată de internauți. Prin ce momente grele a fost nevoită să treacă aceasta.

De-a lungul timpului, orice persoană publică s-a confruntat măcar odată cu mai multe comentarii răutăcioase din partea internauților. Oricât de bun ar fi în ceea ce face, tot se găsește cineva să critice. Multe vedete le-au luat în considerare, multe nu.

Ei bine, se pare că aceste comentarii răutăcioase au afectat-o destul de tare pe Nicoleta Nucă. Însă, în cele din urmă s-a consolat singură și a înțeles că aceasta este lumea în care trăim și oamenii răi vor continua să facă rău. Iată ce a spus cântăreața despre această perioadă dificilă din viața ei.

social media

Nicoleta Nucă a vorbit despre momentele grele prin care a trecut, ca și artist

Orice artist s-a confruntat de-a lungul carierei lui cu comentariile răutăcioase din partea fanilor. Acesta este și cazul Nicoletei Nucă, care nu a scăpat nici ea de gurile rele, care nu au întârziat deloc să apară atunci când artista a luat câteva kilograme în plus. Ea a mărturisit că acești fani uită că și vedetele sunt oameni și au sentimente și că pot răni destul de ușor cu comentariile negative.

„Da, dar, din păcate, „gura târgului nu o astupi niciodată”. Într-adevăr, există tot felul de comentarii, dar nu sunt singura din showbiz care se „bucură” de această atenție negativă și comentarii răutăcioase. Oamenii așa sunt făcuți, să se uite la capra vecinului, să aibă impresia că au dreptul și li se cuvine această libertate de a comenta și de a-i judeca pe ceilalți. Există și clasica scuză: „Ești persoană publică, trebuie să îți asumi!”. (…)

  Cu timpul, am observat că oamenii uită tot mai mult de valori. Printre care respectul și educația”, a mărturisit Nicoleta Nucă.

În cele din urmă, artista a învățat să nu mai pună la suflet comentariile de acest gen din partea internauților. Ea se consolează cu faptul că multe persoane au momente dificile în viața lor, fie că este vorba despre vedete sau nu.

„Au fost multe momente, dar contează să știi să le depășești și să mergi înainte cu capul în sus. Până la urmă, despre asta este vorba. Toți ne confruntăm cu diverse momente dificile în viața noastră, nu doar persoanele publice”, a mai spus ea.

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.