Nicoleta Nucă are de gând să se apuce serios de actorie, mai ales acum, când i s-a deschis apetitul.

Nicoleta Nucă a fost omul potrivit, la locul potrivit. În ultima perioadă, artistei nu i-a mai mers atât de bine cu muzica, așa că a decis să schimbe macazul. Deși a fost mereu atrasă de actorie, până acum, nu s-a ivit ocazia perfectă pentru a pune în practică această pasiune.

Nicoleta Nucă i-a cucerit pe cei de acasă cu vocea ei. Încă de când a participat la „X Factor”, artistei i s-a prevăzut un viitor strălucit în industria muzicală. Și chiar așa a fost. Ani la rând, piesele ei au stat în topuri și au adunat milioane de vizualizări. Între timp, Nicoleta a schimbat casa de producție, iar diferențele au fost vizibile.

Artista nu s-a demoralizat, ci a mers mai departe. După ce a compus zeci de piese în care și-a pus toate sentimentele pe portativ, Nicoletei Nucă i s-a ivit o ocazie unică în viață. Și anume, aceea de a juca într-un film. Artista a ajuns să fie recomandată de către managera ei, Monica, unei echipe de producție italo-americană.

Este pentru prima dată când vedeta joacă într-un film, deși și-a propus să facă asta mai demult. Nicoleta a recunoscut că a fost o adevărată provocare pentru ea. Artista are un rol secundar și interpretează o fată care iubește muzica și vrea să se afirme în acest domeniu.

Nicoleta Nucă a dat muzica pe actorie. Vedeta este prezentă într-o producție italo-americană
Social media

Primul rol este cu noroc pentru Nicoleta Nucă

Rolul i s-a potrivit mănușă, iar actoria nu a ridicat deloc probleme pentru ea. Nicoleta Nucă are la activ zeci de videoclipuri în care a jucat extraordinar de bine. În ciuda faptului că nu este un rol principal, vedeta nu este deloc dezamăgită, ci, din contră.

Nicoleta Nucă nu a putut da prea multe detalii despre producție, dar și-a anunțat fanii că se va lansa în vara anului viitor. Cel mai probabil, va fi disponibilă și pe platformele de streaming.

„Pe mine mă tentează domeniul acesta de foarte mult timp, doar că nu mi se ivea ocazia, rolul care să dea startul drumului meu și în actorie. S-a întâmplat acum, când probabil sunt pregătită pentru asta. Mi-ar plăcea să continui și pe partea de actorie, să le fac în paralel, că nu mă las de muzică”, a spus Nicoleta Nucă, potrivit libertatea.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.