Nicoleta Luciu așteaptă oferte pentru a se întoarce în fața micilor ecrane.

Nicoleta Luciu are 42 de ani, iar de o bună perioadă de vreme s-a retras din fața micilor ecrane. Aceasta este căsătorită cu Zsolt Csergo și au împreună patru copii. Cei șase la Miercurea Ciuc, acolo unde soțul ei are mai multe afaceri. Într-un interviu oferit pentru impact.ro, vedeta a vorbit despre o posibilă revenire în televiziune, dar și despre viața departe de București.

Dacă în anii trecuți spunea că nu își mai dorea să apară pe micul ecran, Nicoleta Luciu pare că s-a răzgândit acum. Vedeta recunoaște că îi e dor de televiziune și că așteaptă proiectul potrivit pentru a reveni.

CITEȘTE ȘI: Până la 18 ani a visat să devină călugăriță, iar după și-a schimbat decizia radical. Care a fost motivul pentru care Nicoleta Luciu a renunțat la mănăstire: „Când am văzut că pot face…”

„Sincer, vreau la TV, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen”, a spus vedeta, care ar face unele compromisuri pentru o emisiune.

„Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz”, a spus Nicoleta Luciu.

Vedeta a renunțat la traiul din București

Actrița locuiește la Miercurea Ciuc alături de soț și de copii, spune că pentru ei a renunțat la traiul în București.

„Miercurea Ciuc e orașul ideal în care să-ți crești copiii. Au o copilărie frumoasă aici cum am avut-o și noi. Este extraordinar aici. Sunt două patinoare, poți face hochei, patinaj viteză, patinaj artistic, iar la câteva minute sunt pârtii de schi, unde învață copiii.

Sursa: Social media

Dar de aici până la Brașov facem o oră. În apropiere e un sat cu o mie de locuitori, Cârța, cu un patinoar superb. La București stăteam patru ore pe drum, cu copiii în mașină. Aici le-am redat copilăria. Stăm doar cinci minute în trafic, oriunde te duci. De asemenea, poți face echitație, mergem la călărie. Sunt academii de fotbal, care se ocupă de copii.

Clasele primare, pe lângă orele de sport, o dată pe săptămână merg la patinaj, iar cele de a treia și a patra, la înot. Merg pe zi câteva clase, prin rotație”, a mai declarat ea pentru impact.ro.

Cum se menține în formă Nicoleta Luciu

Întrebată ce face ca să se mențină, după ce a devenit mama a trei copii, vedeta a spus că merge la sală.

„Dacă aș face o tură de teren, îmi dau duhul, am mai urcat scările, dar e greu. Vara am fost la înot, iar de puțin timp am început să merg la sală, m-am reapucat. Așa, băbește, cum am învățat în tinerețe, cu greutăți puține, multe repetări”, a explicat ea.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.