Nicoleta Luciu s-a lăsat așteptată de către fani și promite că asta va merita din plin.

Nicoleta Luciu pare că a fost convinsă să revină la una dintre marile ei pasiuni și anume, televiziunea. După ce a participat la „iUmor” în calitate de jurat invitat, se pare că frumoasei șatene i s-a deschis apetitul pentru micul ecran.

Nicoleta Luciu este o adevărată prezență. Vedeta atrage mereu privirile peste tot pe unde merge și nu duce lipsă deloc de fani. Popularitatea ei a crescut odată cu telenovele de pe Acasă TV și tot ele au fost cele care i-au schimbat viața.

În ciuda faptului că se bucura de un succes fulminant, la un moment dat, Nicoleta a decis să se retragă și să se concentreze pe viața de familie. Vedeta s-a mutat din Capitală și și-a dedicat tot timpul creșterii copiilor ei. Totuși, se pare că pasiunea pentru televiziune nu a dispărut. Ba mai mult, de data asta pare convinsă să revină pe micul ecran.

Nicoleta Luciu a bătut palma cu Antena 1 pentru un nou proiect care îi va rotunji sumele din conturi. Momentan, vedeta nu a dat prea multe din casă, dar pare că este vorba despre ceva destul de grandios. Potrivit declarațiilor unor surse din anturajul brunetei, se pare că aceasta va avea propria emisiune, dar și apariții în alte formate.

Nicoleta Luciu revine în televiziune. Suma colosală pe care o va primi vedeta, lunar, pentru apariția sa
social media

Nicoleta Luciu a știut să își negocieze contractul

Și pentru că s-a lăsat așteptată atât de mult timp, banii pe care îi va primi sunt pe măsură. Actrița își va rotunji bugetul cu câte 20.000 de euro lunar, o sumă deloc de neglijat. Momentan, Nicoleta nu a dat prea multe din casă, iar fanii nu prea știu la ce să se aștepte.

În trecut, Nicoleta Luciu a mai fost contactată pentru emisiunea „Asia Express”. La vremea aceea, vedeta s-a văzut nevoită să spună „pas” și nu s-a simțit deloc pregătită pentru această aventură. Deși se putea distra pe cinste, bruneta nu regretă alegerea făcută.

„Nicoleta și-a vândut scump imaginea. Va primi, lunar, în jur de 20.000 de euro, în funcție de numărul aparițiilor. Nicoleta Luciu va avea și propria ei emisiune, săptămânală. i se pregătește și un rol într-un serial tv”, a declarat o sursă pentru playtech.ro.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.