Nicoleta Luciu duce lipsa micilor ecrane. Bruneta nu ar spune nu unui nou proiect in televiziune. Fosta asistenta dupa o viata linistita la Miercurea Ciuc. Aceasta s-a mutat acolo pentru a fi aproape de sotul ei si pentru a se concentra pe educatia celor 3 copii. Solutia de compromis gasita de Nicoleta a ajutat-o sa isi salveze casnicia, aflata intr-un impas in acea perioada. Deja aparusera zvonuri ca sotul ei o insala, iar totul a fost pus pe baza distantei.

Reclamă

Acum, bruneta pare sa vrea sa se concentreze si pe propria persoana. Nicoleta Luciu ar accepta oricand un nou proiect in tv. Asta doar daca acesta ar indeplini cateva conditii importante. Bruneta stie sa se vanda si, mai ales, stie cat valoreaza, asa ca orice post tv ar curta-o, trebuie sa fie pregatit sa ii indeplineasca cerintele frumoasei vedete. Apropriatii Nicoletei au vorbit despre dragostea acesteia pentru televiziune și despre cum ar trebui sa fie formatul care sa o cucereasca.

Nicoleta Luciu revine la prima dragoste

Potrivit unor surse din apropierea vedetei, Nicoleta Luciu ar vrea un proiect care sa i se potriveasca, dar care sa fie si bine platit. Cel mai important pentru ea ar fi sa aiba destul timp liber la dispozitie. Chiar daca duce lipsa vietii mondene și a platourilor de filmat, bruneta pune pe primul loc familia. Astfel, emisiunea care ar avea-o pe Nicoleta Luciu la bord, ar trebui sa fie una care sa ii permita sa impace cele doua iubiri ale ei: Televiziunea si Familia. Asadar, bruneta isi doreste sa petreca numai cateva zile la filmari, iar in restul timpului sa fie acasa, la Miercurea Ciuc.

Reclamă

”În televiziune s-ar întoarce însă isi dorește un proiect care să i se potrivească, să fie și bine plătită și să poată face și naveta la Miercurea Ciuc la copii. Dacă ar fi o emisiune săptămânală cu siguranță i-ar conveni”, au declarat apropiați de-ai brunetei pentru ciao.ro.