Nicoleta Luciu a fost și este una dintre cele mai râvnite femei din țara noastră. Vedeta are niște forme de invidiat și se mândrește cu ele ori de câte ori are ocazia. În trecut, frumoasa vedetă a fost Miss România, dar și iepuraș Playboy. Imaginile care apăreau cu ea pe internet făceau furori de fiecare dată. Chiar dacă și-a păstrat mereu zâmbetul pe buze, vedeta a suferit enorm din cauza complexelor sale.

Cine ar fi zis că Nicoleta Luciu nu este mulțumită de felul în care arată? Deși oricine ar spune despre artistă că este o femeie frumoasă și sexy, ea nu este de aceeași părere. Sora Iulianei Luciu ascunde o dramă din cauza căreia a suferit toată viața. Dacă unele lucruri se pot rezolva prin intermediul intervențiilor estetice, asupra altora nu se poate interveni.

Nicoleta Luciu, detalii dureroase din trecut. Vedeta a suferit enorm: ”A fost complexată ani buni pe tema asta”

Nicoletei Luciu nu i-a convenit niciodată înălțimea sa

Ei bine, oricât de mult și-ar dori unele persoane să fie mai înalte sau mai scunde, medicii specialiști nu pot rezolva această problemă. Din câte a dezvăluit o sursă, se pare că vedeta a fost mereu nemulțumită de înălțimea sa, deși nu este chiar atât de mică pe cât s-ar crede.

Fosta vedetă Pro TV nu le poate avea pe toate. Deși nu a avut niciodată probleme cu kilogramele, ea a suferit enorm din cauza faptului că nu a fost puțin mai înaltă. Nicoleta Luciu are o înălțime de 1,70 m și niște picioare de invidiat.

Nicoleta Luciu, detalii dureroase din trecut. Vedeta a suferit enorm: ”A fost complexată ani buni pe tema asta”

„Nimeni vreodată nu i-a spus că e scundă, de fapt, chiar nu este scundă. Are 1,70 și picioarele foarte lungi. Nicoleta Luciu este și acum o apariție, după 4 copii, însă a avut această problemă cu înălțimea, se consideră scundă, ar fi vrut mereu să aibă 1,80 sau 1,85. A purtat mereu tocuri foarte mari sau platforme. Nimeni nu a știut de drama asta, dar a fost complexată ani buni pe tema asta”, au declarat surse apropiate.