Nicoleta Luciu este una din femeile de top ale showbizz-ului românesc. Femeia s-a remarcat datorită prestațiilor sale impecabile din diferite seriale românești și nu numai.

Mama eroină a decis să părăsească lumina reflectoarelor după ce a venit pe lume cel de-al patrulea copil al familiei. Aceasta a plecat alături de soțul ei, Zsolt Csergo, la Miercurea-Ciuc. Acolo, cei șase duc o viață lipsită de griji și plină de peripeții.

După ce a dat naștere ultimului copil, Nicoleta Luciu a fost aspru criticată pentru felul în care arată. Femeia a renunțat să își mai facă griji pentru corpul ei și și-a dedicat tot timpul familiei și copiilor. Se pare că perioada pandemiei a ajutat-o enorm. De când ea și ai ei stau izolați, Nicoleta are din nou timp să facă lucruri pentru ea. Aceasta a descoperit ce dietă o ajută să slăbească și s-a reapucat din nou de sport.

Nicoleta Luciu arată din nou ca la prima tinerețe. Care este secretul?

Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Nu sunt slabă, dacă asta vrei să știi. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 175. Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc”, a spus Nicoleta Luciu într-un interviu.

Nici cei mici nu au scăpat de un stil de viață sănătos. Aceștia au o alimentație foarte diversificată care îi ajută să rămână sănătoși și voioși. Din meniul lor nu lipsește avocado, supele sau zarzavaturile în general.