„„Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat.”

În urmă cu ceva ani, după cea de-a doua sarcină, Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a concentrat pe familie. Aceasta a părăsit și Capitală și trăiește în Miercurea Ciuc alături de soțul ei și cei patru copii. Acum micuții au mai crescut, nu mai au nevoie de așa multă atenție, iar Nicoleta Luciu are mai mult timp liber. Așa că s-a gândit la o reîntoarcere în televiziune.

De când a dispărut din lumina reflectoarelor s-a vorbit adese despre o întoarce în televiziune a Nicoletei Luciu. Însă, până acum aceasta nu a luat în serios această ipoteză. Abia acum simte că are mai mult timp liber și se poate dedica unui proiect cu adevărat. Nicoleta Luciu a luat decizia și își dorește să revină pe micile ecrane, așa că așteaptă ofertele.

Chiar dacă nu mai locuiește în Capitală, Nicoleta Luciu spune că acest lucru nu este un inconvenient. Este obișnuită să facă naveta, așa că nimic nu o împiedică să revină pe sticlă.

„Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii. Nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen.

Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi. Iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz.”, a declarat Nicoleta Luciu, potrivit impact.ro.

Nicoleta Luciu a luat decizia finală! Vrea înapoi în televiziune și așteaptă oferte. „Nu-i timpul pierdut…”
Social media

„E orașul ideal”

Deși se gândește la o întoarce în televiziune, Nicoleta Luciu nu ia sub nicio formă în considerare o întoarce și în București. Vedeta a fost cucerită de Miercurea Ciuc și spune că este un oraș ideal, mai ales pentru cei mici. Aceștia au la dispoziție o mulțime de activități pe care le pot face și cel mai important nu exisă un trafic infernal ca în București.

„Miercurea Ciuc e orașul ideal în care să-ți crești copiii. Au o copilărie aici frumoasă, cum am avut-o și noi. Este extraordinar aici. Sunt două patinoare. Poți face hochei, patinaj viteză, patinaj artistic. Iar la câteva minute sunt pârtii de schii, unde învață copiii. 

Dar de aici până la Brașov facem o oră. În apropiere e un sat cu o mie de locuitori, Cârța, cu un patinoar superb. La București stăteam patru ore pe drum, cu copiii în mașină. Aici le-am redat copilăria. Stăm doar cinci minute în trafic, oriunde te duci. De asemenea, poți face echitație, mergem la călărie. Sunt academii de fotbal, care se ocupă de copii.”, a mai spus Nicoleta Luciu.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.