Nicoleta Guță stă bine cu finanțele si in pandemie. Blondina este pasionata de masini si nu ezita sa isi schimbe autoturismul de fiecare data cand simte nevoia. De curand, fiica lui Nicolae Guță și-a vandut fostul bolid pentru a-si lua altul de ultima generatie. Manelista a investit peste 50.000 de euro in noua achizitie. Aceasta este acum posesoarea unui BMW X3, de culoare neagra. Atentie, doar pretul de pornire este de 50.000 de euro. In functie de dotari, acesta poate creste enorm.

Reclamă

Încântată nevoie mare de noua bijuterie din garaj, Nicoleta Guță a scos mașina pe strada și și-a facut poze alaturi de bolid. Pentru ca nu era destul si voia sa fie vazuta si la volan, aceasta si-a luat rudele din Petrosani la o plimbare prin oras. Acestea au fost incantate de cel mai recent autoturism al manelistei. Si cine nu ar fi, daca ar avea ocazia sa se plimbe cu o asemenea bijuterie? Nicoleta Guță a postat imediat poze pe retelele de socializare pentru ca toata lumea sa vada ce are in ograda.

Nicoleta Guță, pasionată de mașini

Fiica lui Nicolae Guță schimbă bolizii ca pe șosete. Înainte de BMV-ul X3, blondina a detinut un Mercedes rosu. Acesta a fost cumparat in urma cu un an, mai exact vara trecuta. Cel care a ajutat-o pe Nicoleta Guță să își ia masina a fost chiar Nicu, fratele acesteia, care se ocupă cu vanzarea masinilor second-hand. Manelista a pus Mercedes-ul rosu, decapotabil, la vanzare luna trecuta. Se pare ca tranzactia s-a desfasurat rapid, fiica lui Guță fiind acum posesoare de BMW.

Reclamă

La banii obținuți a mai adaugat ceva din economiile ei si si-a cumparat cea mai recenta masina. Tot Nicu a fost cel delegat sa se ocupe si de targul acesta, semn ca Nicoleta Guță are incredere deplina in fratele ei. Iata ca nu s-a inselat si acum este mandra posesoare a unei bijuterii de masina, de care este tare incantata.